BMW M2 Coupe’: Разпродаден в Австралия

Съдържание:

BMW M2 Coupe’: Разпродаден в Австралия
BMW M2 Coupe’: Разпродаден в Австралия
Anonim
BMW M2 Coupe 'F87

BMW M2 Coupe’F87: според The ​​Motor Report първата година на производство вече е разпродадена в Австралия

BMW M2 Coupe ': Откакто малкото BMW M2 Coupe' F87 направи своя дебют в Детройт, не е имало момент, в който най-новото творение от подразделението BMW M да не е на устните на всички Почти всеки, който може да си позволи обявиха, че най-накрая са намерили кола, достойна за BMW M, каквато не е виждана от много време. И поради това огромно търсене на малкото BMW M2 Coupe, което вече е почти разпродадено.Според австралийското списание The Motor Report, BMW M2 Coupe’е почти напълно разпродаден и освен това бройките, продадени в Австралия, са продадени преди колата да бъде "физически" пусната за продажба.

BMW M2 Coupe’няма да се произвежда в много големи серии. Той няма да бъде толкова ексклузивен като BMW Серия 1 M Coupe, както беше преди няколко години, но ще бъде автомобил със сравнително ниски производствени обеми. Което означава, че е малко вероятно някой средностатистически Джо да може да се спусне към съдбата на дилър и да избере кой иска. Ще бъде по-ограничено от това и на някои пазари ще получава само много малка сума, като Австралия. На тези пазари, ако все още не сте направили поръчката си, вероятно ще останете без M2, когато дебютира. И много силно търсене, което е свързано с ниската ценова точка на M2.

В скорошно интервю за списание The Motor Report директорът по продажбите на BMW Австралия Марк Вернер каза:

„Ние сме много развълнувани, че можем да предложим този тип машина на авангардна цена, което е много атрактивна оферта. Имаме важни предварителни поръчки. Тук не можем да говорим за абсолютни числа, но за първата година ще сме почти напълно разпродадени. Тези поръчки са направени, откакто клиентите са получили първата опция за BMW M2. В момента, в който пуснахме визуализацията на BMW M2, реакцията на потенциалните клиенти беше огромна. За щастие успяхме да гарантираме значителен обем за тази година, както и за следващите няколко години."

BMW няма да разкрие колко поръчки вече са взети, но по-голямата част от обема на марката е наситен. Това обаче е по-добър резултат, отколкото при дебюта на BMW Серия 1 M, който беше разпродаден изцяло за минути. Собствениците на BMW 1 M Coupe обаче сега се възползват от факта, че голямото търсене на лимитирания автомобил доведе до увеличаване на стойността на колата им, откакто са я купили.Подобно нещо би трябвало да се случи с BMW M2 Coupe, макар и може би не в същата степен.

Нищо чудно, че BMW M2 Coupe’F87 е почти разпродаден, дори ако предлага отлично съотношение качество-цена. За малко над $50 000, BMW M2 е оборудвано с мощния 370hp twin-turbo редови 6-цилиндров двигател, който може да бъде съчетан с шестстепенна ръчна трансмисия или седемстепенна DCT, отопляеми седалки, кожени спортни и тонове производителност и управление. Това означава, че BMW M2 е само малко по-скъпо от "братовчеда" BMW M235i, със същото оборудване.

Популярна тема