BMW i8: Бъдеща безпроблемна мобилност

Съдържание:

BMW i8: Бъдеща безпроблемна мобилност
BMW i8: Бъдеща безпроблемна мобилност
Anonim
BMW i Vision Future Interaction
BMW i Vision Future Interaction

BMW i8: представяне на бъдещето на безграничната мобилност в BMW i8 Vision Concept Spyder

BMW i8 Vision Concept Spyder, футуристичното откритие на BMW i е необикновено. Но да видите технологията в действие е друго. За да демонстрира по-добре BMW i8 Vision Concept Spyder и визията на BMW за свързано бъдеще, компанията създаде видео, демонстриращо пълния набор от функции, интегрирани в автомобила.

BMW i8 пълно съобщение за пресата.

Вътрешният контрол се адаптира гъвкаво към нуждите на бъдещето

Новият свързан автомобил е базиран на BMW i8 Vision Concept Spyder. Интериорът има състезателен, спортен и гъвкав профил. От една страна, той поддържа водача в ръчен режим на шофиране с ясно дефиниран фокус. От друга страна, когато автомобилът е в режим на самоуправление, интериорът предлага възможност да се отпуснете и да се възползвате от проактивното шофиране и ангажиране на времето, спечелено чрез разширеното съдържание, достъпно на централния информационен дисплей. Точно както превозното средство автоматично настройва режима и заобикалящата среда в купето, дигиталното съдържание се оптимизира според заявките в даден момент. Шофьорите могат да проверят данни като състоянието на зареждане на батериите на автомобила или предложените маршрути за навигация, преди да започнат пътуването на своя смартфон, iWatch или Mirror Mobility. След това те се прехвърлят автоматично в менюто на автомобила, а картата към дисплея на водача и пътника, интегрирайки се с информацията на панорамния дисплей BMW i Vision Future Interaction. Преходът от мобилното устройство към гледане вътре в автомобила е безпроблемен.

BMW i Vision Future Interaction има Head-Up дисплей, триизмерен инструментален панел и 21-инчов панорамен дисплей, който се простира над по-голямата част от страната на пътника.

Водачът получава информация за "стартиране" на Head-Up-дисплея с висока разделителна способност, който отразява най-важните данни като скорост, ограничения на скоростта или навигационна информация в зрителното поле на предното предно стъкло. Арматурното табло е разположено точно зад волана и информацията се показва тук в триизмерен изглед (автостереоскопично). Както и обичайното информационно бюро за скорост, разход на гориво и пробег. Поради това водачът може да реагира на ранен етап на всички възможни ситуации на пътя. Това важи и за силно автоматизирано шофиране. Ако водачът трябва да поеме управлението на автомобила, системата предоставя подходящо предупреждение. Технологията работи предсказуемо, така че водачът разполага с поне пет до седем секунди, за да отговори.

Препоръчано: