BMW Team RLL: Daytona 54th 24h. 4 часов отчет

Съдържание:

BMW Team RLL: Daytona 54th 24h. 4 часов отчет
BMW Team RLL: Daytona 54th 24h. 4 часов отчет
Anonim
BMW Team RLL 24h Daytona BMW M6 GTLM

BMW Team RLL: След четири часа състезания на 54-ия Rolex 24 h в Дайтона, BMW M6 GTLM номер 100 и номер 25 са съответно на 5-то и 8-мо място в клас GTLM

BMW Team RLL: Полота Джон Едуардс стартира известното състезание за издръжливост на борда на своето BMW M6 GTLM № 100 от трета позиция и завърши три състезателни престоя в началото на 2 часа и двадесет и две минути състезание. Едуардс беше забавен при първото си спиране в бокса, когато беше блокиран от гайка на лявата гума на спирането и трябваше да сервира пробив.Той се върна до 25-а позиция, но бързо настигна лидерската група, преди да предаде колата на Лукас Лур. След изтичането на четвъртия час Лур започна третия си престой и завърши на пето място.

BMW Team RLL: Другият пилот Дирк Вернер направи двойно спиране на своето25 BMW M6 GTLM, преди Бил Оберлен да продължи за час и двадесет минути в състезанието. Оберлен беше поставен в бокса в 66-та обиколка след спукване на дясната му задна гума. След бързото спиране в бокса кола с номер 25 беше две обиколки зад лидерите. 27 обиколки по-късно той спря да зареди гориво и смени гуми и започна третия си престой. Точно преди удара от четири часа, Auberlen предаде BMW M6 GLTM номер 25 на Бруно Шпенглер от осма позиция, една обиколка зад лидерите.

Бил Оберлен, BMW M6 GTLM25 шофьор:

„Бяхме малко по-бавни от лидерите в смесените секции, но те имаха по-добра максимална скорост и така беше малко даване и вземане.Направих хубава обиколка и малко след това дясната задна част избухна, но успях да задържа колата далеч от стената и да се върна в бокса. Това ни остави две обиколки назад."

Джон Едуардс, шофьор на BMW M6 GTLM100:

„Тъй като пистата продължи да се уморява, видяхме подобрения в наша полза. Надявам се да продължи да го прави до края на състезанието. За съжаление имахме малко объркване при първото спиране в бокса. От моята седалка е почти невъзможно да се види нещо като гума, която е до колата. Получих дузпа, но успях да наваксам разликата за няколко стинта."

Дирк Вернер, шофьор на BMW M6 GTLM25:

„Минахме доста гладко в това състезание и просто се опитах да не допускам грешки. Не искаме да правим нищо глупаво и просто искаме да запазим колата цяла.Производителността изглежда добра в сравнение с останалите. Можем да караме само с еднакво темпо. Доволен съм от колата, чувствам я добре и мисля, че сме готови за дълъг ден и дълга нощ."

Можете да следвате BMW Team RLL в TwitterBMWUSARacing за актуализации „от бокса“през целия състезателен уикенд.

Образ Образ BMW Team RLL 24h Daytona BMW M6 GTLM Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема