Alpina D3 BiTurbo Touring: Top Gear го вдига

Съдържание:

Alpina D3 BiTurbo Touring: Top Gear го вдига
Alpina D3 BiTurbo Touring: Top Gear го вдига
Anonim
Alpina D3 BiTurbo Touring
Alpina D3 BiTurbo Touring

Alpina D3 BiTurbo Touring: Предлага се изключително за европейския пазар, Alpina D3 Touring Biturbo е многофункционален автомобил, който ви дава усмивка с 32 зъба

Alpina D3 BiTurbo Touring е оборудван със силно преработена версия на 3,0-литровия редови 6-цилиндров турбо дизел на BMW, който, със спецификациите на Alpina, доставя невероятните 345 к.с. и 700 Nm въртящ момент; същата стойност на въртящия момент, доставена от Ferrari F12. Това позволява на Alpina D3 BiTurbo да лети от 0-100 км/ч за 4, 6 секунди, което може да изглежда много, но за дизел е много бързо. Освен това е в състояние да достигне 275 км/ч, което го прави най-бързият дизелов двигател в света.

Alpina D3 BiTurbo Touring не само е светкавично бърза, но е и забележително ефективна. Повече от суровата мощност, стойността на максималния въртящ момент и начинът, по който той се доставя, прави Alpina D3 изключителен автомобил, което го прави способен на голяма ефективност и гъвкавост, каквито никога не се срещат в нито един друг дизелов автомобил. Дизелът често се свързва с икономия на гориво, с която някои от най-добрите хибриди не могат да се сравнят, и гама, която прави електрическите превозни средства като скъпи играчки. Ефективността с невероятната мощност се комбинират по такъв начин, че имате пакет, който не може да бъде победен.

Но скоростта и ефективността не са единствените аса в ръкава на Alpina D3 BiTurbo. Освен това изглежда абсолютно фантастично. BMW Серия 3 Touring вече изглежда като много добър автомобил, но става още по-красив с обработката на Alpina. Тези красиви джанти Alpina, които обичаме, изглеждат страхотно, както и ивиците Alpina. Това е просто хубава кола.

Интериорът е също толкова отличен. Докато "стандартното" BMW Серия 3 е много хубаво, но не непременно луксозно, с този интериор Alpina наистина вдига антената. Мека кожа Lavalina, контрастни шевове с лога на Alpina и сини мигачи правят този интериор наистина луксозен.

Докато BMW 335d Touring може да е най-спортната кола, Alpina D3 BiTurbo добавя малко повече лукс и повече мекота. Това се комбинира добре с неговите вълни от въртящ момент, доставяни от 6-цилиндровия двигател с двойно турбо.

Не са много колите, които могат да си позволят да изядат тортата си, но Alpina D3 BiTurbo го прави и го прави по-добре от всичко друго на пътя. Той е изключително мощен, невероятно луксозен и невероятно красив, като същевременно се опитва да бъде ефективен. Как можете да се състезавате?

Чрез Top Gear

Alpina D3 BiTurbo Touring
Alpina D3 BiTurbo Touring
Изображение
Изображение

Препоръчано: