Награди на Гилдията на режисьорите: Официален партньор на BMW

Съдържание:

Награди на Гилдията на режисьорите: Официален партньор на BMW
Награди на Гилдията на режисьорите: Официален партньор на BMW
Anonim
Награди на Гилдията на режисьорите

Награди на Гилдията на режисьорите: BMW е официален партньор на Гилдията на режисьорите на Америка за 68-ата година от церемонията по награждаването на DGA. Новото BMW M2 Купе и новото BMW Серия 7 представят на червения килим на едно от най-важните събития в Холивуд

За трета поредна година BMW Group гордо подкрепи Гилдията на режисьорите на Америка на 68-ата годишна церемония по връчване на наградите DGA. Наградите, които празнуват режисьорските постижения в киното и телевизията, се състояха на 6 февруари 2016 г. в Hyatt Regency Century Plaza в Лос Анджелис.

Актьорът Джейн Линч председателстваше церемонията, която освен това беше характеризирана с две от най-новите звезди на BMW: новото BMW M2 Coupe и новото BMW Серия 7. тяхната поява на червения килим заедно с велики холивудски режисьори и звезди, включително Анджела Басет, Абигейл Бреслин, Рейчъл Макадамс, Леонардо ди Каприо и Алехандро Гонзалес Иняриту, които също спечелиха наградата „Изключително режисьорско постижение в игрален филм“.

Като нов член на семейството на BMW M, BMW M2 Купе предлага перфектна комбинация от пълна мощност за отприщване на пистата и максимална производителност на пътя, без да забравяме използваемостта и комфорта. BMW Серия 7 е флагманът на марката, поставяйки нови еталони в олекотената конструкция на шасито, динамиката на шофиране, комфорта и интелигентната свързаност и интуитивното управление, като същевременно осигурява най-високото ниво на шофиране в премиум клас автомобили с неограничена серия.

Наградата DGA за изключителни режисьорски постижения в игрален филм традиционно е почти перфектен барометър за най-добър режисьор на Оскар. Само седем пъти от началото на наградата DGA се е случвало носителят на наградата DGA да не спечели Оскар за наградата на Академията.

Това добро начало ли е за Леонардо ди Каприо и неговия "Revenant"?

Популярна тема