BMW M4 GTS: шоу в 24h на Daytona

Съдържание:

BMW M4 GTS: шоу в 24h на Daytona
BMW M4 GTS: шоу в 24h на Daytona
Anonim
BMW M4 GTS

BMW M4 GTS се появява в статична форма на 24 часа на Daytona. Острието на BMW M4 не изглежда никак зле сред всички автомобили, участвали в историческите американски 24 часа

BMW M4 GTS се появява в статична форма на известните 24 часа на Daytona. След скорошното пето място на BMW M6 GTLM в своя клас и година, която започна с историческото празнуване на стогодишнината на марката BMW, BMW M4 GTS е у дома сред великите исторически и бъдещи модели на баварския производител.

BMW M4 GTS за BMW M GmbH представлява нова и уникална технологична платформа, която драстично увеличава още повече потенциала на BMW M4 Купе.

Обвит в силен моторен спортен външен вид и пълен с най-новата технология за производителност и управление, BMW M4 GTS ясно се фокусира върху шофирането. Неговото време от 7:28 минути за пълната обиколка на легендарния Nürburgring-Nordschleife.

По случай 30-ия рожден ден на BMW M3, произвеждано от 1986 г., BMW M GmbH създаваBMW M4 GTS в лимитирана серия от 700, като по този начин подчертава иновативното мощността на инженерите на BMW M в основните технологични области, а именно задвижване, окачване и използване на леки материалиBMW M4 GTS е първото високопроизводително специално издание на серията M3 / M4, което се предлага и в важният северноамерикански пазар.

Франк ван Меел, председател и главен изпълнителен директор на BMW M GmbH, казва:

"Специални издания катоBMW M3 GT, BMW M3 CSL, BMW M3 GTS, BMW M3 CRTи сега също BMW M4, се гордеят с десетилетна традиция в нашия среден клас автомобили.Като спортен автомобил, предназначен за пистите, BMW M4 GTS е настроен да предоставя максимална динамика на шофиране и вълнуващо представяне. С този модел ние демонстрираме възможностите, които днес предлага един хомологичен автомобил за шофиране по пътищата.BMW M4 GTS ви позволява да отидете частно да се състезавате по писти, например на Clubsport събития, като Spa-Francorchamps, Nürburgring или Laguna Secaи да отбелязвате времена за обиколка, които ще се увеличат значително еталонът на автомобилите с одобрение на пътя "

Свързана статия Презентация на BMW M4 GTS

BMW M4 GTS Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема