BMW i8 Protonic Red Edition: червена светкавица

Съдържание:

BMW i8 Protonic Red Edition: червена светкавица
BMW i8 Protonic Red Edition: червена светкавица
Anonim
BMW i8 Red Protonic Red

BMW i8 е най-продаваният хибриден спортен автомобил в света. Ексклузивното BMW i8 може да се похвали със специално специално издание: BMW i8 Protonic Red Edition, което ще бъде представено на автомобилното изложение в Женева

BMW i8, миналата година продажбите на хибридния спортен автомобил надхвърлиха комбинираната цифра на всички други хибридни спортни автомобили, произведени от други производители; 5 456 BMW i8s, които се задвижват от комбинацията от трицилиндров двигател с турбокомпресор и електрически мотор, са продадени по целия свят през 2015 г. Иновативната plug-in хибридна технология на автомобила му позволява да доставя обща мощност от 266 kW / 362 к.с..

Иън Робъртсън, член на Борда по продажби и маркетинг на BMW AG, каза:

„Успехът на BMW i8 говори сам за себе си; това е най-успешният хибриден спортен автомобил в света и далеч надмина нашите очаквания. И това е заслуга за нашата млада марка BMW i.”

И BMW i8 е готово да добави още повече блясък към привлекателността си с ексклузивните специални модели, които ще бъдат представени за първи път на автомобилното изложение в Женева.

BMW i8 Protonic Red Edition ще се произвежда в Лайпциг от юли.

Първият в тази линия от специални модели е BMW i8 Protonic Red Edition, който ще бъде наличен за ограничен период от време. 2 + 2-местният спортен автомобил с модул LIFEDrive от подсилена с въглеродни влакна пластмаса (CFRP) и технология BMW eDrive ще се произвежда в завода на BMW в Лайпциг от юли.

Фокусната точка е външната боя Protonic Red с акценти в Frozen Grey Metallic.Цветовата схема се допълва от леки алуминиеви джанти BMW W470, боядисани в Orbic Grey Metallic с боядисани в матов алуминий главини и гуми със смесен размер (предни: 215/45 R20, задни: 245/40 R20). Вътре в специалното издание на това BMW i8 двойните шевове в червено и апликациите от висококачествени въглеродни влакна и керамика осигуряват изискан щрих на модела.

Голямо пазарно присъствие от всеки премиум доставчик по целия свят.

Откакто дебютира на пазара в края на 2013 г., BMW i се фокусира изключително върху превозни средства, проектирани от самото начало за местно шофиране без емисии. През 2015 г. продажбите на BMW i3 и BMW i8 се увеличиха с приблизително 66% в сравнение с предходната година, с общо 29 513 доставки. В момента BMW i предлага BMW i3 в общо 36 държави. Това, съчетано с неговото новаторско портфолио от услуги, дава на марката BMW i най-голямото световно пазарно присъствие за производител на електрически превозни средства.В своята фаза на стартиране марката BMW i и нейните BMW i3 и BMW i8 са събрали повече награди и признания от всяка друга марка в автомобилната история.

Сред получените от BMW i8 са Международен двигател на годината за неговия трицилиндров двигател с технология TwinPower Turbo и за общата му хибридна трансмисия;

Световна екологична кола на годината и зелена луксозна кола. И получи наградата Paul Pietsch, връчена от немското автомобилно списание „Auto Motor und Sport“като признание за най-иновативната техническа концепция. Никое друго превозно средство не е печелило толкова голям брой различни награди в различни области.

BMW i8 Red Protonic Red Образ
Образ

Популярна тема