BMW M2 с аксесоари BMW M Performance Parts

Съдържание:

BMW M2 с аксесоари BMW M Performance Parts
BMW M2 с аксесоари BMW M Performance Parts
Anonim
Части BMW M2 M Performance

BMW M2 Coupe’е еталон в сегмента на малки спортни автомобили с висока производителност и повишава залозите с аксесоари BMW M Performance Parts

BMW M2 Coupe е еталон в сегмента на компактните спортни автомобили с висока производителност, що се отнася до динамиката на шофиране и представянето. Неговият екстровертен дизайн допълнително подчертава динамичния характер на автомобила и изключителната пригодност на пистата.

От март 2016 г. динамичните качества и визуалният облик на BMW M2 Купе могат да бъдат допълнително подобрени с гамата BMW M Performance Parts.Те включват компоненти, извлечени от моторните състезания за областите на аеродинамиката, двигателя, кабината и окачването, които отговарят на най-високите стандарти по отношение на функционалност и дизайн.

Аеродинамични компоненти за подобрен външен вид и возия.

Продуктовото портфолио на M Performance Parts предлага широка гама от аеродинамични компоненти от подсилена с въглеродни влакна пластмаса (CFRP). Те включват нови предни и странични прагове, заден дифузьор и капачки на огледалата, които са перфектно хармонизирани в своя аеродинамичен ефект и също така подчертават мощния външен дизайн на автомобила.

Новите предни и странични брони на праговете в комбинация със задния спойлер и дифузьор от гамата BMW M Performance оптимизират въздушния поток около автомобила, което подобрява управлението и характеристиките на шофиране. Кореспондиращи с тях са капаците на външните огледала от въглеродни влакна, които елегантно допълват спортния външен вид.Същото важи и за радиаторната решетка M Performance отпред и отстрани в черен гланц с интегрирано BMW M лого в BMW M цветове червено, синьо и светло синьо.

Опции за двигателя, окачването и спирачките, които подобряват динамичното представяне.

M Performance изпускателната система подобрява възприемането на звука от двигателя. Двата му режима на работа Sport и Track могат да се задават чрез Bluetooth дистанционно управление. Спортният режим е предназначен за използване по обществени пътища и обгръща водача с отличителен спортен звук, който е специално хармонизиран с BMW M2. Междувременно режимът Track засилва силата на звука и характера на изпускателния звук, като значително подобрява емоционалната му привлекателност. Изпускателната система M Performance допълнително подобрява визуално BMW M2 със своя шумозаглушител от неръждаема стомана, щампован с логото на M Performance и с ауспух с диаметър 80 милиметра.Като алтернатива има и корнизи от въглеродни влакна за изпускателната система M Performance с диаметър 93 милиметра и интегрирани с логото на BMW M.

BMW M2 Купе може да бъде оборудвано с BMW M окачване със спирални пружини, за да се оптимизира поведението на пътя и управлението. Това намалява пътния просвет с поне пет милиметра в сравнение със стандартното окачване. А технологията със спирална пружина може да се използва за спускане на автомобила с допълнителни 20 милиметра. В допълнение, амортисьорите могат да се регулират на 16 нива в етапа на отскок и 12 в етапа на компресия. Това означава, че водачът може да създаде свое собствено окачване въз основа на лични предпочитания. Която и настройка да бъде избрана, по-стегнатата основна настройка от стандартното окачване намалява движенията на автомобила на наклон и накланяне, като по този начин осигурява силно неутрална реакция при шофиране и максимална обратна връзка към водача.

Спирачните накладки BMW M Performance предлагат по-голяма ефективност на пистата, както и по-голяма активна безопасност. Съставът им е извлечен от спирачните накладки за дълги разстояния, които са се наложили добре в моторните състезания. Това означава, че спортните спирачни накладки BMW M Performance имат особено висока устойчивост на термичен стрес и нямат склонност да избледняват дори когато са подложени на постоянна екстремна употреба.

Опция за интериор, вдъхновен от състезания.

Интериорът на BMW M2 Купе може да бъде персонализиран с прецизна нотка на спортен стил с добавяне на аксесоари BMW M Performance Parts. Например, праговете на вратите от страната на водача и пътника добавят елегантен и изненадващ намек директно при отваряне на вратата, благодарение на осветения LED надпис BMW M Performance.Същото важи и за подовите стелки M Performance, които са не само със спортен дизайн, но и предлагат оптимално сцепление благодарение на неплъзгащите се гумени и текстилни повърхности. Капаците на педалите от неръждаема стомана са перфектно съвпадение тук: със своите подчертани гумени профили те предотвратяват плъзгането на крака върху спирачката и съединителя.

BMW е един от малкото производители на автомобили в света, които предлагат своите покрити с алкантара волани за преоборудване, а гамата BMW M Performance всъщност се състои от два различни модела. Воланът Pro M Performance със зони за захващане с покритие от алкантара е особено изразен в своята дефиниция и като цяло има по-здрав корпус от пяна от стандартния волан, което води до по-добро сцепление и по-прецизно усещане при шофиране. Освен това има синя маркировка на 12 часа. Трицветните M шевове и опционалната тапицерия от въглеродни влакна с отворени пори с надпис M Performance придават на волана Pro M Performance особено привлекателен външен вид.

В допълнение, BMW предлага M Performance волан със състезателен дисплей и тапицерия от въглеродни влакна като стандарт. С дисплей, който има функция, интегрирана в горния ръб на волана, водачът винаги има перфектна представа за информация като престои и времена на обиколка, надлъжно ускорение и напречно ускорение. В допълнение към състезателния дисплей има и индикатор за смяна на предавките: две двуцветни LED светлинни ленти отдясно и отляво, които вървят една към друга.

Гамата BMW Performance за интериора е завършена с комплекта M Performance от въглерод, с декоративни елементи за нивото на скоростния лост на трансмисията с двоен съединител, централната конзола и ръчната спирачка. В допълнение, интериорът има състезателна комбинация от алкантара и въглеродни влакна.

Части BMW M2 M Performance Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема