Motodays 2016: BMW Motorrad Italia присъства

Съдържание:

Motodays 2016: BMW Motorrad Italia присъства
Motodays 2016: BMW Motorrad Italia присъства
Anonim
Motodays BMW R NineT Scrambler

Motodays 2016 в Рим. Превъзходното събитие за двуколесни автомобили ще има BMW Motorrad Italia и BMW Motorrad Roma като официални герои за изданието за 2016 г

Motodays 2016 в Рим. Превъзходното събитие за двуколесни автомобили ще има BMW Motorrad Italia и BMW Motorrad Roma като официални герои за изданието за 2016 г.

BMW Motorrad Italia, заедно с BMW Motorrad Roma, ще присъстват на следващото издание на Motodays, планирано от 3 до 6 март 2016 г. на панаира в Рим.

Баварската къща ще ръководи събитието със собствен щанд, разположен в зона B10 на зала 4.

На щанда, създаден специално за Motordays, ще бъде изложена цялата гама на BMW Motorrad с най-новите иновации в доказателство: новите BMW C 650 Sport и BMW C 650 GT макси скутери, обновените BMW F 700 GS и BMW F 800 GS, BMW G 310 R и BMW R nineT Scrambler. Последните две, по-специално, в очакване на официалния дебют в представителството, бележат навлизането на BMW Motorrad в нови референтни сегменти, единият от леките, гъвкави и забавни за каране мотоциклети със среден и малък работен обем, другият от мотоциклетите Heritage. силна индивидуалност и дизайн.

Тази година, за целия период на събитието, също така ще бъде възможно да се проведе тестово каране с главния герой на градската мобилност BMW Motorrad, който ще бъде избран между C 650 Sport, C 650 GT и C evolution, семейството макси скутери, идеални за придвижване със скорост, комфорт и безопасност както в града, така и по извънградски маршрути.

Motodays 2016: нека видим на кои модели можем да се възхищаваме на щандовете, направени от BMW Motorrad Italia и BMW Motorrad Roma.

C 650 Sport и C 650 GTС новите BMW C 650 Sport и C 650 GT, BMW Motorrad продължава премиум серията автомобили в сегмента на макси скутерите. Перфектни за града и градската среда, двата модела макси-скутери комбинират практичност и ниски експлоатационни разходи с най-високо ниво на удоволствие от шофирането и комфорт при пътуване, като също така предлагат спортно изживяване по извънградски пътища, пълни със завои, и при по-дълги обиколки.

F 700 GS и F 800 GS.Популярните модели BMW Motorrad F 700 GS и F 800 GS се отличават с разнообразието от приложения: безгрижно забавление при шофиране благодарение на гъвкавостта по всички пътища, до динамичната мощност на двигателя и до много високото ниво на шофиране както при ежедневното пътуване до работното място, така и по пътя, дори когато дестинацията може да бъде достигната само чрез пресичане на черни пътища. Една концепция и два варианта, които бяха ентусиазирано приветствани през последните години от много любители на мотоциклетизма и преразгледани естетически от BMW Motorrad за моделната година 2016.

G 310 R.Едноцилиндров, леко тегло, мощна динамика: BMW G 310 R символизира характера на чисто BMW Roadster: нищо не е твърде малко, нищо не е прекалено много. Той е прагматичен в най-положителния смисъл на думата и предлага точно това, което е незаменимо: динамика и комфорт, в града и извън него. BMW G 310 R навлиза в нов сегмент за работен обем за BMW Motorrad.

Новото BMW G 310 R се движи пъргаво по тесните улици на големите градове, но също така пътува по селските пътища със същата елегантност и мощ. Благодарение на изключително ниския разход на гориво и удобната позиция на шофиране могат да се планират приятно дълги пътувания.

R nineT ScramblerBMW Motorrad представя новия BMW R nineT Scrambler, мотоциклет, който съживява ерата на моделите Scrambler в много специален стил. BMW R nineT Scrambler е оборудван с всичко, което отличава този тип мотоциклети, характеризира се с уникален дух и е създаден за ентусиастите на мотоциклетизма, които обичат пуристичния дизайн, сведен до основното и неконвенционално, съчетан с техниката и качеството на BMW.

Заедно с Roadster nineT, BMW Scrambler идентифицира наследството, един нов свят на BMW Motorrad.

BMW Roma Srl

BMW Roma Srl, една от основните реалности на организацията на BMW в Италия, е организирана в двата офиса на Via Salaria 1268 и Via Appia 1257 / a за продажба и помощ на автомобили BMW и MINI, оградени от двете съоръжения на BMW Motorrad Roma на Via Prenestina 1023 и Via Anastasio II 81, посветени на мотоциклетите. Към тях се добавят търговския център BMW City и MINI City Sales Outlet, и двата на Via Barberini, които скоро ще бъдат отворени. На Via Salaria има и шоурумът на Rolls-Royce Motor Cars Rome. В различните структури работи изключително квалифициран екип от 240 сътрудници, които ежедневно се ангажират с удовлетворението на своите клиенти.

През 2015 г. продажбите на BMW Roma бяха много задоволителни: с 1641 нови автомобила BMW, 1628 MINI, 1.271 мотоциклета и 197 скутера BMW. Търговският резултат беше допълнен и от отличните резултати, постигнати с употребяваните автомобили и мотоциклети, с над 3500 доставени автомобила и 1298 мотоциклета. Общите продажби на BMW Roma следователно надхвърлиха 10 000 единици миналата година.

Популярна тема