BMW M4: Carbonfiber Dynamics го довежда до 700 к.с

Съдържание:

BMW M4: Carbonfiber Dynamics го довежда до 700 к.с
BMW M4: Carbonfiber Dynamics го довежда до 700 к.с
Anonim
BMW M4 Проект M4R

BMW M4: моделът, направен от немския тунер Carbonfiber Dynamics, със сигурност не му липсва мощност. 3,0-литровият туин-турбо 6-цилиндров достига 700 к.с

BMW M4: моделът, направен от немския тунер Carbonfiber Dynamics, със сигурност не му липсва мощност. 3,0-литровият туин-турбо 6-цилиндров достига 700 к.с.

Това специално BMW M4, наречено Project M4R, е напълно преработено от шасито до двигателя. Автомобилът е оборудван с обширен набор от компоненти на каросерията от въглеродни влакна, който включва преден сплитер под ръба на бронята, вентилиран преден капак на двигателя и аеродинамични странични прагове, направени от CFRP.Към тези елементи от въглеродни влакна са добавени други компоненти като регулируемо задно крило, заден дифузьор и нолдер, монтиран на задния багажник. Конкретният лек материал е използван и за декориране на капаците на огледалата и въздухозаборниците на предния калник.

Преминавайки към настройката, по-внимателно разглеждане на екстериора разкрива новите 20-инчови джанти BBS с гуми Toyo Proxes T1. Към тях е добавена високоефективна спирачна система MOV'IT с дискове с размери 391 mm отпред и 378 mm отзад.

Нека навлезем в обикновената механика. Производителността е флагманът на това BMW M4 Project M4R. Двигателят е напълно обновен, те получават персонализиран комплект за компресор и с увеличени турбокомпресори. Към това е добавена нова смукателна система, която също включва въздушен филтър с висока пропускливост.Ауспухът на автомобила също е ревизиран; изцяло титаниева изпускателна система прави своя отпечатък в съревнованието.

За електрониката имаме ad hoc препрограмиране, направено от Burger Motorsport JB4, а за „докосване на класа“идва комплектът за инжектиране с метамфетамин.

Завършващите промени са съединител на Dodson Motorsport и окачване с койловъри Bilstein B16 DampTronic.

Според Carbonfiber Dynamics, колата в момента произвежда около 600 конски сили и 827 Nm въртящ момент. Въпреки това, целта е да се достигне мощност от 700 к.с., след като бъдат направени фините настройки.

Образ BMW M4 Проект M4R Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема