BMW xDrive Experience: голям успех през 2016 г

Съдържание:

BMW xDrive Experience: голям успех през 2016 г
BMW xDrive Experience: голям успех през 2016 г
Anonim
BMW xDrive Experience

BMW xDrive Experience 2016: това отново е успех тази година за гамата от автомобили BMW, оборудвани със задвижване на всички колела, които бяха предоставени в Алта Бадия за всички фенове

BMW xDrive Experience 2016: това отново е успех тази година за гамата от автомобили BMW, оборудвани със задвижване на всички колела, които бяха предоставени в Алта Бадия за всички фенове.

Гамата BMW, оборудвана с интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive, се срещна с клиентите в Корвара в Алта Бадия, за да им даде възможност да направят тест драйв заедно с професионален инструктор както на заснежен път, така и на специално оборудван паркур.

Дейностите се проведоха в сътрудничество с Alta Badia и Dolomiti Superski от 27 декември до 10 януари и от 5 до 14 февруари 2016 г. в BMW Village в strada Burjé близо до кабинковия лифт Boè в Corvara (BZ), всеки ден от 10.00 до 18.00ч. В допълнение, BMW Village беше отворен и през всички уикенди на януари 2016 г., които са най-атрактивните за скиорите и любителите на планината.

Автомобилите, налични тази година, бяха новото BMW X1 и BMW Серия 3 xDrive, току-що представени на пазара. Гамата се допълва от цялото семейство автомобили BMW X и новото BMW Серия 2 Active Tourer, оборудвано, разбира се, със задвижване на четирите колела и BMW Серия 4 xDrive.

Повече от 2300 тестови шофирования бяха извършени в дните на активността на BMW Village, от които 63% бяха на пътя и 37% в специализирани тестове в Паркур.

За повече информация посетете уебсайта bmw.it/xdrive

Успехът на BMW xDrive в Италия

BMW xDrive задвижване на всички колела е постоянна система за задвижване на всички колела, която разпределя въртящия момент между предния и задния мост по променлив начин в зависимост от условията на шофиране. Управлението на раздатъчната кутия е част от стратегията за контрол на стабилността на превозното средство и следователно също влияе върху нормалната динамика на превозното средство.

Днес BMW предлага повече от 110 модела, оборудвани с BMW xDrive в 12 различни моделни серии, както и задвижване на четирите колела чрез електрическия мотор BMW eDrive на Plug-in хибридния спортен автомобил BMW i8 и компактното BMW 225xe..

В Италия задвижването на четирите колела е много популярно и от 2009 г. насам повече от една трета от продадените BMW у нас са оборудвани с xDrive технология, с пик през 2011 г. от 46%.

Новото BMW X1 набира скорост, което отбеляза 2 през последното тримесечие на 2015 г.200 регистрации, от които 45% оборудвани със задвижване на всички колела. BMW X1 беше поискано от 16% от клиентите в тестовите драйви на xDrive Experience, надминато само от вълнуващото BMW X6, което записа повече от 17% от тестовете.

През 2015 г. 38% от автомобилите BMW, продадени в Италия, са оборудвани със системата за задвижване на четирите колела BMW xDrive.

Образ Образ Образ Образ Образ BMW xDrive Experience
Образ

Популярна тема