Rolls Royce Phantom: това е просто сбогом

Съдържание:

Rolls Royce Phantom: това е просто сбогом
Rolls Royce Phantom: това е просто сбогом
Anonim
Rolls Royce Phantom VII

Rolls Royce Phantom: седмото поколение е готово да посрещне автомобилната сцена с пълни почести. Но наследникът му няма да закъснее

Rolls Royce Phantom: седмото поколение е готово да посрещне автомобилната сцена с пълни почести. Но наследникът му няма да закъснее.

Изпълнителният директор на Rolls-Royce Motor Cars Торстен Мюлер-Отвьос обяви, че Rolls Royce Phantom ще навлезе в по-късните етапи от живота си през 2016 г.Това съобщение следва скорошни новини, че Rolls-Royce Motor Cars е започнала да тества своята нова алуминиева архитектура, която ще бъде в основата на всеки бъдещ Rolls-Royce от началото на 2018 г. Той също така обяви, че Rolls Royce Phantom Coupé и Rolls Royce Phantom Drophead Coupé няма да бъдат подновени в бъдеще. Тези два великолепни модела Phantom ще завършат живота си със специална колекция от само 50 силно желани коли, които ще се наричат ​​Phantom Zenith.

Седмото поколение Rolls Royce Phantom започна да се произвежда в Goodwood преди повече от 13 години и бързо се превърна в основата, върху която се основава ренесансът на Rolls Royce Motor Cars. Великолепен, елегантен и мощен акт на призоваване от марката към най-високите нива на супер лукс, Rolls Royce Phantom VII е към края на производството си. През ноември тази година строителството на най-новите Rolls Royce Phantom Coupé и Rolls Royce Phantom Drophead Coupé в Гудууд ще бъде завършено.Тези модели няма да бъдат заменени. Колекционерите по целия свят ще се радват да научат, че грандиозна колекция от 50 уникални купета и купета с падаща глава, наречена Phantom Zenith, ще бъде създадена, за да отпразнува края на производството на тези наистина изключителни автомобили. Rolls-Royce също ще произвежда най-новия Phantom VII.

Torsten Müller-Ötvös каза:

„Горд и щастлив съм да съобщя, че нов Rolls Royce Phantom е на път – съвременен и подобрен автомобил с авангардни технологии и страхотни иновации в дизайна. Всеки нов модел Phantom е важен исторически момент в автомобилната история и ние работим усилено, за да усъвършенстваме Rolls Royce Phantom VIII.”

Популярна тема