BMW 740e iPerformance: високопроизводителен хибрид

Съдържание:

BMW 740e iPerformance: високопроизводителен хибрид
BMW 740e iPerformance: високопроизводителен хибрид
Anonim
BMW 740e iPerformance

BMW 740e iPerformance: BMW влиза с право сред конкурентите, които предлагат пълна хибридна гама на своите клиенти. Ражда се марката iPerformance

BMW 740e iPerformance: BMW влиза с право сред конкурентите, които предлагат пълна хибридна гама на своите клиенти. Ражда се марката iPerformance.

BMW обаче напоследък е зает с обновяването на своя флагман, представяйки на дебюта си водещия модел, вече разкрит, под маската на BMW M760Li xDrive и се грижи да характеризира малкото си BMW M2 Coupé с аксесоари още повече спортен BMW M Performance части.Но сега е готов да пусне под-бранда iPerformance. Първият автомобил, който ще получи новата емблема, ще бъде BMW 740e iPerformance, който ще бъде представен на автомобилното изложение в Женева в началото на март.

BMW 740e е базирано на платформата на чисто новото BMW Серия 7 G11, в което B48 четирицилиндров турбо бензинов двигател с BMW TwinPower Turbo технология и електрически мотор, съчетан с 8-степенна автоматична скоростна кутия на ZF са монтирани, които заедно генерират 326 конски сили (240 kW). BMW твърди, че средният разход на гориво за модела е само 112 мили на галон (2,1 литра на 100 километра) с CO2 емисии от 49 грама на километър.

Ще има и версия със задвижване на четирите колела, която използва системата xDrive за разпределяне на комбинираната мощност на двигателя с вътрешно горене и електрическия мотор между предните и задните колела. Новият plug-in хибриден луксозен седан ще се предлага в два размера на стандартно междуосие и дълго междуосие.

По отношение на името на новосъздадения iPerformance модел, то ще бъде дадено на всички BMW plug-in хибриди от юли 2016 г.

Осигурява "видим индикатор за трансфера на технология от марката BMW i към марката BMW", какъвто е и случаят с моделите BMW M Performance, които получават трансфер на технологията на марката BMW M.

iPerformance моделите ще носят логото "i" на предния калник и ще имат сини акценти, типични за марката BMW i, върху бъбреците и главините на колелата.

Клиентите могат да се възползват и от всички услуги и продукти, характерни за марката BMW i, като i-Wall Box за зареждане у дома, приложението Remote и други ConnectedDrive 360 ​​​​° услуги.

Първоначално моделите с марка BMW iPerformance ще бъдат моделите BMW X5 xDrive40e, BMW 740Le, BMW 330e и BMW 225xe BMW 2 Series Active Tourer, но скоро към тях ще се присъединят нови превозни средства.

BMW 740e iPerformance Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема