Rolls Royce Black Badge: ражда се спортната страна на Rolls

Съдържание:

Rolls Royce Black Badge: ражда се спортната страна на Rolls
Rolls Royce Black Badge: ражда се спортната страна на Rolls
Anonim
Rolls Royce Black Edge

Rolls Royce Black Badge: ражда се нова идея за лукс, спортност и комфорт, издигнати до n-та степен. Спортната страна на Rolls-Royce се ражда

Rolls Royce Black Badge: ражда се нова идея за лукс, спортност и комфорт, издигнати до n-та степен. Спортната страна на Rolls-Royce се ражда. Черната значка на Rolls-Royce говори за по-тъмната страна на по-настоятелната, уверена и взискателна естетика на тези клиенти. Като наистина персонализиран отговор на техните желания, взаимодействието между марка и клиент имаше ефект върху външния вид и усещането на Rolls-Royce Ghosts и Wraiths.

Резултатът е черната значка Rolls Royce Ghost и черната значка Rolls Royce Wraith.

Коментира Torsten Müller-Ötvös, главен изпълнителен директор, Rolls-Royce Motor Cars:

„Днес Rolls-Royce Motor Cars обявява създаването на поръчкова серия от автомобили за група млади предприемачи, които сами са се изградили, които правят смело изявление за своя енергичен начин на живот. В безпрецедентно сътрудничество с тези нови клиенти, Rolls-Royce създаде „Black Badge“, най-добрият стил на чист лукс и инженерна субстанция. Технически и естетически, Rolls Royce Black Badge е алтер егото на Rolls-Royce Wraith and Ghost; по-мрачен, по-напорист, по-уверен и силен и по-взискателен. С моделите Rolls Royce Black Badge създадохме най-мощното присъствие в луксозния пейзаж. Това е наистина трансформиращ момент за нашата страхотна марка."

Джайлс Тейлър, директор дизайн, Rolls-Royce Motor Cars коментира:

„При създаването на новите черни значки на Rolls Royce бяхме наясно, че отговаряме на разнообразните нужди на тези нови клиенти. Те не само търсят алтернативен имидж за себе си, но и не искат да се откажат от автентичната инженерна същност на Rolls-Royce. В резултат на това духът на Black Badge Black се проявява чрез серия от изискани дизайнерски елементи, които заедно изразяват лукс към изтънченост. Новите материални акценти и нюанси са комбинирани, за да задоволят вкусовете на тези бързо движещи се клиенти, които възприемат разтърсващ подход към по-фините предизвикателства на живота.”

С тази версия като отправна точка, дизайнерите, инженерите и занаятчиите на Rolls-Royce се заеха да трансформират Ghosts и Wraiths по малко по-различни начини.

Rolls Royce Ghost Black Badge - Rolls Royce Wraith Black Badge Образ Образ Образ Rolls Royce Ghost - черна значка Rolls Royce Ghost Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема