BMW Motorrad International GS Trophy Югоизточна Азия: Ден 3

Съдържание:

BMW Motorrad International GS Trophy Югоизточна Азия: Ден 3
BMW Motorrad International GS Trophy Югоизточна Азия: Ден 3
Anonim
BMW Motorrad

BMW Motorrad International GS Trophy Southeast Asia 2016: Ден 3

BMW Motorrad International GS Trophy Югоизточна Азия 2016: Ден 3. Със значително разстояние за изминаване, денят започна рано с удивително издигане преди зазоряване на терена и старт в 7:00 сутринта в подготовка за най-дългия ден на седлото, преживян досега. Първоначално условията бяха хладни, но бързо се затоплиха, когато отборите изкачиха около 1500 метра, докато караха планинската верига до друга смесица от глина, прах и пясъчни повърхности, които по-често се свързват с ендуро състезания на закрито.

Първият специален пристигна след около 75 километра офроуд рай през национален парк, с изглед към многоетажните оризови полета на голяма надморска височина и справяне с многобройни завои и тесни пътеки по пътя.Специалният етап се проведе в район с гигантски бамбукови дървета, а състезателите имаха задача да отгатнат броя на бамбуковите стъбла, растящи в определен район. След това член на екипа трябваше да се изкачи на дърво с височина около четири метра, за да намери скрито съобщение, чието съдържание трябваше да бъде предадено на техния маршал. Накрая екипът трябваше да познае на колко метра над морското равнище се намират, без да гледа своите GPS устройства!

Още 90 километра по-отдалечен Тайланд се разкриха пред очите им, докато яздеха от село на село - за голямо забавление на местните жители, които се изсипаха по улиците им, когато циркът GS Trophy минаваше., с викове на радост от деца в училищна възраст, приятелските ръкомахания, дадени от пазарните търговци и ентусиазираното посрещане всеки път от пилотите, които спираха, за да получат подкрепа в специална атмосфера.Не пропускайте следващата дата!

BMW Motorrad Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема