Rolls Royce Phantom Bespoke: първите 30 в Женева

Съдържание:

Rolls Royce Phantom Bespoke: първите 30 в Женева
Rolls Royce Phantom Bespoke: първите 30 в Женева
Anonim
Rolls Royce Phantom THE 13 По поръчка

Rolls Royce Phantom Bespoke: първите 30 лимитирани коли ще бъдат представени в Женева от Стивън Хънг

Rolls Royce Phantom Bespoke: първите 30 лимитирани коли ще бъдат представени в Женева от Стивън Хънг.

Първият от 30 изцяло ръчно изработени Rolls Royce Phantom EWB Bespoke беше доставен изключително доTHE 13хотел в Макао и беше доставен лично на Стивън Хънг, съвместен президент на Louis XIII Holdings, днес на изданието за 2016 г. на Международното автомобилно изложение в Женева.

Този завладяващ автомобил, замислен и произведен в тясно сътрудничество с Mr.Hung, е един от флотилията от 30 необикновени поръчкови Rolls Royce Phantoms, представляващи най-голямата поръчка по поръчка в историята на Rolls-Royce. Автомобилът беше тържествено предаден на новия си собственик от главния изпълнителен директор на Rolls-Royce Motor Cars, Торстен Мюлер-Ötvös, който коментира:

„Когато луксозни визионери като Стивън Хунг се стремят да реализират дори и най-смелите визии, те се обръщат към тези със знанията и уменията да предоставят подаръка на наистина поръчков лукс. Тези забележителни примери за съвременен дизайн на Rolls-Royce потвърждават позицията ни на единствената марка, способна да изпълнява дълбоко лични поръчки. След като бъдат доставени, тези изключителни автомобили ще бъдат налични в хотелTHE 13като забележителност на атракциите на Макао."

Стивън Хунг, създателят на THE Hotel13в Макао, коментира:

„Днес празнуваме кулминацията на едно от най-близките ни партньорства. Rolls-Royce работи с нас повече от две години, за да създаде този изключително уникален автомобил. Зад всички иновации и персонализиране на Bespoke, Rolls-Royce никога не е правил компромис с изключителния си ангажимент към качеството във всеки детайл. За мен това е критерият, по който се оценява истинският лукс"

Rolls Royce Phantoms13са украсени със специална екстериорна боя „Stephen Red“.

Екстериорът на автомобила е завършен с ръчно рисувана двойна каросерия в златисто, завършваща със специално проектиран модел. Колелата по поръчка 21 ″ имат покритие „Stephen Red“.

Отваряйки вратите на автомобила, зашеметяващата екстериорна тема елегантно се излива в изящно изработения интериор.Специално разработена техника за оцветяване на дърво предизвиква цветовата схема „Stephen Red“, докато ръчно нанесените златни инкрустации служат, за да направят страничната линия резонираща. Изключително внимание към детайла присъства във всеки проект на Rolls-Royce Bespoke.

Образ

Популярна тема