BMW Motorrad International GS Trophy Southeast Asia 2016: Ден 6

Съдържание:

BMW Motorrad International GS Trophy Southeast Asia 2016: Ден 6
BMW Motorrad International GS Trophy Southeast Asia 2016: Ден 6
Anonim
BMW Motorrad International GS Trophy

BMW Motorrad International GS Trophy Югоизточна Азия 2016: Ден 6. Най-трудното приключение от целия турнир на BMW Motorrad International GS Trophy

BMW Motorrad International GS Trophy Югоизточна Азия 2016: Ден 6. Най-трудното приключение от целия турнир на BMW Motorrad International GS Trophy. Казват, че Тайланд е страната на усмивките и това със сигурност беше очевидно днес сред всички състезатели на GS Trophy, които въпреки това се изправиха и преминаха най-големите си предизвикателства, яхнали 157-километров етап на шестия ден; маршрутът е докоснал в някои части, някои участъци от прословутата пътека Хо Ши Мин.

Имаше осезаемо напрежение на закуска тази сутрин. Думите на главния маршал Том Улф все още звучаха в ушите на пилотите, които бяха предупредени, че ги очаква един сериозно труден, но в крайна сметка възнаграждаващ ден, в който работата в екип, подкрепата и интелигентното шофиране ще бъдат най-важни.

Беше рано тръгване от бивака Khun Tan тази сутрин и с общия брой точки толкова близо, имаше много какво да спечелите или загубите по време на този важен предпоследен ден от състезанието.

Първият етап пристигна след 27 километра по трасето. И какво специално!

По същество един 10-километров участък от пистата; всъщност двучасово прекъсване на бъбреците на най-неравен терен, който досега не е виждан при температура от 37 ° C и висока влажност.

Състезателите се изправиха пред безкрайна поредица от пътеки, осеяни с неумолими остри и стръмни скали, пътеки, които биха били доста трудни за малък ендуро мотоциклет, така че истинско изпитание за мощен мотоциклет като BMW R 1200 GS.Най-добрите ездачи, заслепени от "демона" на състезанието и често побеждаващи по стръмните изкачвания от предишните дни, обикновено бяха принудени да паркират моторите си и да се състезават по хлъзгавите писти, за да помогнат на по-малко щастливите си съотборници: разликата между успеха и неуспехът може да се крие дори в най-малкия корен на невидимото дърво или в стърчаща скала. Темите тук бяха другарство и отборен дух и самото издигане на всичките ви приятели до върха на хълма ще спечели точки. На върха прилична награда: период на почивка и възстановяване на енергията на сенчестите брегове на планинско езеро.

Образ Образ Образ BMW Motorrad International GS Trophy Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема