BMW Bike: ето новата гама от велосипеди

Съдържание:

BMW Bike: ето новата гама от велосипеди
BMW Bike: ето новата гама от велосипеди
Anonim
Мотор BMW

BMW Bike: ето новата гама велосипеди, направени с иновативни материали, рециклирани и с атрактивен дизайн

BMW Bike: ето новата гама велосипеди, направени с иновативни, рециклирани материали и с атрактивен дизайн. Точно навреме за началото на лятото BMW представя своите нови модели BMW Bike. С преработена концепция за дизайн и модерни технически компоненти, BMW отново подчертава своята компетентност в сегмента на велосипедите.

Както при всички свои моторни превозни средства BMW, той има за цел да осигури специално изживяване при каране със своите велосипеди.С това поколение изживяването идва главно чрез новите 28-цолови джанти, нови цветови комбинации и дизайнерски характеристики, заедно с типичния дизайн на BMW, който се характеризира с ясни линии и отличителния "Bulneck". Това са новите велосипеди BMW.

Без стандарти за дизайн и с модерни технологии

Новата версия наBMW Bike Cruise- класиката в велосипедния парк на BMW - пристига през 2016 г. в Mineral White и Aqua Blue Pearl. За да увеличи още повече комфорта на возене и да адаптира оптимално велосипеда към размера на тялото, BMW добави допълнително измерение към рамката, за да отговори на изискванията на клиентите.

  • S=размер на тялото приблизително 160 - 175 см
  • M=размер на тялото приблизително 175 - 185 см
  • L=размер на тялото приблизително 185 - 195 cm

С типичната геометрия на рамката, направена от BMW от лек алуминий, велосипедът е гъвкав за движение и следователно е идеалният спътник за обиколка на града.

BMW Bike M Cruiserсе откроява благодарение на своята матова черна цветова схема, с контрастни джанти и други елементи в червено, вдъхновени от отличителния спортен стил на дизайн на BMW M Освен това карбоновите елементи, в които са направени дистанционните елементи и колчето на седалката, подчертават спортния дух на BMW Bike M Cruiser, гарантирайки специално удоволствие от шофирането не само по прави маршрути, но и по хълмисти терени.

Интелигентен, устойчив, електрифициран

Друг акцент в Колекцията велосипеди BMW 2016 еBMW Cruiser e-BikeНаред с елегантната боя в Frozen Brilliant White Metallic, контрастиращи елементи в черно съвпадат с иновативния и -bike: устройството Performance-Line, хармонично интегрирано в алуминиевата рамка и произведено от BOSCH, може да се активира, ако е необходимо, за да подпомогне въртенето на педалите.Електрическият мотор, оборудван с батерия от 400 Wh, която е много по-мощна от своя предшественик, е хармонично интегриран в рамката и се откроява с типично BMW поведение при шофиране и максимална скорост за велосипеда с педали от 25 километра в час.. Въз основа на 1000 сензорни измервания в секунда, BMW Cruise e-bike анализира мощността на водача при въртене на педалите и идентифицира оптималната помощ, която да бъде предоставена на педала.

Мотор BMW Образ
Образ

Популярна тема