BMW Milano: Основен спонсор на Stramilano

Съдържание:

BMW Milano: Основен спонсор на Stramilano
BMW Milano: Основен спонсор на Stramilano
Anonim
BMW Милано Страмилано

BMW Milano очаква всички бегачи и техните поддръжници на стартовата линия на Stramilano в Arena Civica

BMW Milano, дъщерно дружество на BMW Group Italia, е главният спонсор на Stramilano. В неделя, 20 март, BMW Milano очаква всички бегачи и техните поддръжници на стартовата линия в Arena Civica и още веднъж подчертава вниманието на марката към спортните ценности.

Маурицио Амброзино, главен изпълнителен директор на BMW Милано - каза:

„Горди сме да присъстваме в района със събития, свързани със света на спорта и неговите ценности, способни да демонстрират нашите корени в Милано с марките BMW, MINI и BMW Motorrad.По-специално, Stramilano е изключително спортно събитие, отворено както за професионалисти, така и за ентусиасти по бягане и способно да включи целия град. Висока производителност, решителност, издръжливост и ефективност са типични характеристики на BMW, които също принадлежат към основния речник на всеки състезател."

От събота 12 до неделя 20 март в пространството на Expo Duomo ще бъде възможно да се насладите на компактното BMW 225xe, на което постоянното задвижване на четирите колела BMW xDrive се среща с технологията BMW EfficientDynamics eDrive и персонализирана версия на BMW R NineT печене. Освен това, в деня на състезанието в някои стратегически точки от маршрута, любителите на бягането и мотора ще могат да открият всички най-нови новини от гамата BMW и BMW Motorrad.

В неделя, 20 март в зоната на изложението Arena, в допълнение към новото BMW 225xe и специалното BMW R nineT, новото BMW Серия 2 Gran Tourer също ще бъде изложено, докато изложба от 100 квадратни метра пространството на Piazza General Cantore ще позволи на посетителите да се любуват на BMW Серия 2 Active Tourer, BMW Серия 2 Gran Tourer и новата гама BMW X1, както и гамата макси скутери BMW Motorrad, в която футуристичният електрически модел C evolution и новият C650 sport и C650 GT се открояват.

Популярна тема