BMW Centenary Event: спортни звезди за BMW

Съдържание:

BMW Centenary Event: спортни звезди за BMW
BMW Centenary Event: спортни звезди за BMW
Anonim
Стогодишнината на BMW

BMW Centenary Event: спортни звезди, BMW посланици, BMW шофьори и много други действащи лица на всяка спортна дисциплина разкриват своите впечатления

BMW Centenary Event: спортни звезди, BMW посланици, BMW шофьори и много други действащи лица на всяка спортна дисциплина разкриват своите впечатления.

Сред 2000 поканени гости имаше много спортисти, които са постигнали успехи по света в спортове, подкрепяни от BMW. Те присъстваха лично, когато беше представено новото превозно средство на BMW, концептуалният BMW Vision NEXT 100.Преди това мултимедийно шоу завладя гостите чрез ключови моменти от историята на BMW Group и представи множеството интерпретации на премиум мобилността в бъдещето на компанията.

Йенс Марквард (BMW Motorsport Director):

„За мен е голяма чест да изживея стогодишнината на марката BMW Group и като директор на BMW Motorsport. Всички служители на BMW Motorsport се гордеят, че могат да представляват BMW на пистите в този свят. Моторният спорт е просто в ДНК-то на BMW. Моторните състезания продължават да играят ключова роля, когато става въпрос за иновативната сила на компанията. Състезанията ни позволиха да тестваме нови технологии много пъти във възможно най-суровите условия, преди да бъдат включени в разработката на производството. През тази специална година ние ще направим всичко възможно в състезателните серии по света, за да спечелим на BMW възможно най-много столетни победи.

Алекс Занарди (посланик на марката BMW):

„Горд съм, че съм член на семейството на BMW в продължение на много години и за мен е голяма привилегия да представлявам BMW по света като посланик на марката. Като физически компрометиран състезател, имах голяма полза от иновативни идеи, технологични умения и смелостта да поема по нови и необичайни пътища. Когато става въпрос за превръщането на невъзможното във възможно, например състезание в 24-часово състезание, креативността на BMW няма граници. BMW винаги поема успешно нови предизвикателства – но това е възможно само когато е водено от страст. И тази страст характеризира всички в семейството на BMW. Бъдещето е вълнуващо."

Роберто Равалия (бивш фабричен шофьор на BMW):

„Свързвам себе си с BMW с най-големите успехи в моята кариера в моторните спортове.Никога няма да забравя 1980 г., когато постигнах безброй фантастични победи заедно с BMW и Team Schnitzer Motorsport с BMW M3. Беше страхотен момент. Днес съм горд, че все още мога да представлявам BMW като директор на екипа на ROAL Motorsport."

Популярна тема