BMW е партньор на Art Basel в Хонконг

Съдържание:

BMW е партньор на Art Basel в Хонконг
BMW е партньор на Art Basel в Хонконг
Anonim
BMW Art Basel

BMW е партньор на Art Basel в Хонконг. Мултимедийното пътешествие на победителя Samsong Young и BMW ART Car на Франк Стела

BMW е партньор на Art Basel в Хонконг. Мултимедийното пътешествие на победителя Samsong Young и BMW ART Car на Франк Стела.

От стартирането си в Хонг Конг през 2013 г. изложбата Art Basel се утвърди като център на международната арт сцена в Азия. Тази година 239 големи галерии отново ще бъдат на разположение, за да покажат творбите на над 4000 художници в Хонконгския конгресен и изложбен център, в сърцето на града, от 24 до 26 март.BMW подкрепя Art Basel в Хонконг от самото начало като официален партньор и отново предоставя услугата VIP трансфер.

BMW Art Car, създаден от американския художник Франк Стела, също ще бъде представен в изложбения център BMW Lounge. Като втората „скулптура в движение“в колекцията,BMW Art Car на Stella,празнува своята 40-та годишнина тази година, като е проектирана през 1976 г. - само една година след като Александър Калдър създава основната серия на Моделът. Стела черпи вдъхновение от технологията и инженерството зад машината и обвива тялото в дизайн, който напомня голяма милиметрова хартия.

Стела каза: „Моят проект е като проект, прехвърлен в каросерията.“

17-те автомобила в легендарната колекция продължават да очароват както ентусиастите на изкуството и дизайна, така и ентусиастите на автомобилите и технологиите по целия свят.

Заедно с Art Basel, BMW стартира нова инициатива в подкрепа на млади изгряващи художници: BMW Art Journey. Победителят в първото пътуване, базираният в Хонг Конг художник Самсън Йънг, ще представи интерактивна мултимедийна разходка, озаглавена „Значи вече сте стари, докато стигнете до острова“на панаира Art Basel. Като част от това турне - добавянето на нова глава за неговия проект BMW Art Journey "For Whom the Bell Tolls: A Journey Into the Sonic History of Conflict" - художникът ще разведе присъстващите от изложбения център и в Wan Chai и Райони на Адмиралтейството на Хонг Конг, за да разгледате добре познати и по-непознати части на града.

Оборудван с преносим медиен плейър, всеки член на групата ще може да слуша аудиозаписи от пътувания на млади хора в единадесет държави в петте, които съдържат, както и да се наслаждава на нова продукция от филми и изпълнения на живо.

BMW Art Basel "

Популярна тема