SpecialMente: в ’ годината на Стогодишнината се завръща по-силна

Съдържание:

SpecialMente: в ’ годината на Стогодишнината се завръща по-силна
SpecialMente: в ’ годината на Стогодишнината се завръща по-силна
Anonim
Особено скиорите BMW

SpecialMente: в годината на стогодишнината на BMW Group и 50 години BMW в Италия, програмата за корпоративна социална отговорност SpecialMente е обогатена с две нови инициативи

SpecialMente: в годината на стогодишнината на BMW Group и 50-годишнината на BMW в Италия, програмата за корпоративна социална отговорност SpecialMente е обогатена с две нови инициативи: сътрудничеството между Progetto SciAbile и Dynamo Camp и партньорството с FISPES (ит. Федерация за параолимпийски и експериментални спортове).

Името на проекта, родено от сътрудничеството с Dynamo Camp и болница San Raffaele в Милано, след това стана толкова силно, че се превърна в „шапка“за всички дейности на Корпоративната социална отговорност (CSR) на BMW Italia. Дейности, в които участват не само мениджърите на компанията, но и всички сътрудници, търговци и партньори. Пример за всичко е ангажираността на сто служители на BMW Italia, които са решили да се включат в корпоративна доброволческа инициатива, като предоставят работен ден в подкрепа на Dynamo Camp в подготовката на два много важни момента: Dynamo Team Challenge (27 -29 май) и Ден на отворените врати (1-2 октомври).

Алекс Занарди, параолимпийски състезател по колоездене и шампион, каза:

„Да решавам къде да отида и да се ангажирам всеки ден да направя част от пътя е малко като моята философия на живота. Изживявам страстите си с ентусиазъм и преследвам личните си амбиции, но както логично се случва с почти петдесетгодишен мъж, развих чувствителност, силно вдъхновена от преживяванията, които преживявам всеки ден.Поради тази причина съм особено горд от приноса, който BMW Italia ми позволи да предложа с течение на времето към своите проекти за корпоративна социална отговорност, които сега са събрани в проекта Specialmente. Споделянето успокоява неудобствата, дори и най-силните, и умножава радостта. Даването на глас и средства на онези, които досега са се борили да ги намерят, за да изградят свой собствен път чрез собствените си таланти, независимо дали са нормални или остатъчни, според мен е смисълът и опитът, който Особено се опитва да приложи ".

Популярна тема