BMW Driving Experience: от 15 март

Съдържание:

BMW Driving Experience: от 15 март
BMW Driving Experience: от 15 март
Anonim
BMW Driving Experience Monza 2016

BMW Driving Experience: от 15 март - сезон 2016 на училището за безопасно шофиране за напреднали започва отново. Страхотно забавление и новини за италианските етапи

BMW Driving Experience: от 15 март - сезон 2016 на училището за безопасно шофиране за напреднали започва отново. Страхотно забавление и новини за италианските сцени. Стогодишнината на BMW Group ще бъде белязана от лимитирани издания на марката BMW M GmbH, които подчертават динамиката на групата и отбелязват 30-ата годишнина от първото M3 и десет години от усъвършенстваното училище за безопасно шофиране на BMW Италия.

На 15 март на пистата Мизано Адриатико ще бъде открит сезон 2016 на BMW Driving Experience, училището за безопасно шофиране за напреднали, подписано от BMW Group, което позволява на участниците да научат по-добре типичното за BMW удоволствие от шофирането., научавайки се да се възползвате максимално от пъргавината и безопасността на доставените автомобили.

2016 е важна година за BMW M GmbH, тъй като представя нови модели на пазара, които подобряват динамиката и удоволствието от шофирането на цялата BMW Group, дори и на пистата. От малкото BMW M2 до специалните версии, посветени на любителите на скоростта, M4 GTS и M6 ​​Competition Edition.

Сред компетенциите на BMW M GmbH има и линията M Performance, която позволява да се подчертае спортният вид на гамата и курсовете BMW Driving Experience, които позволяват на клиентите на BMW да осъзнаят физическите граници на автомобилите.

BMW Driving Experience

BMW Италия предлага на водача възможността да подобри шофирането си, да се обучи за преодоляване на извънредни ситуации, да усъвършенства своята техника и способността да използва превозното средство с училище за безопасно шофиране, което е активно от 2006 г. който вече е изплатил повече от20.000курсове.

BMW Driving Experience днес предлага над 20 различни програми, започвайки от въвеждащи курсове до безопасно шофиране, където участникът ще бъде придружен от водача в основните извънредни ситуации, до по-спортните курсове с използване на BMW M.

BMW Driving Experience предлага на клиентите - настоящи и потенциални - един ден, който да прекарат на пистата, за да задълбочат проблемите, свързани с безопасното шофиране и да практикуват за адекватно справяне с всички възможни опасни ситуации.

Безопасно шофиране, Спортно шофиране, предотвратяване на критични ситуации, техники за намеса. В своята структура програмата от курсове BMW Driving Experience следва логика на обучение, фокусирана върху възприемането на това, което движението по пътищата може да запази, по отношение на удоволствието от шофирането и лекотата на движение, но също така и на опасността, дължаща се на произволност, фактори на околната среда и поведение. и други.

Курсовете с продължителност един или два дни ще се провеждат през цялата година на пистите Мизано Адриатико, Монца, Имола, Валелунга, Пергуза, Морес и Бинето, както и със снежен курс на заледената писта на Ливиньо

Туристическата структура на BMW Driving Experience гарантира широко присъствие на територията на Италия, като се възползва от емоцията и безопасността, предлагани от най-престижните състезателни писти, само миналата година те бяха повече от1100 участници, записани в курсове за безопасно шофиране на BMW.

Сезонът на BMW Driving Experience 2016 също позволява на участниците да се докоснат до новите продукти на Групата: от първия етап всички членове ще имат възможност да тестват удоволствието от шофирането на новото BMW M2.

По случай началния етап беше представен богатият календар от курсове, пълна програма, която, благодарение и на участието на експертни инструктори, ще позволи, чрез преподаване и задълбочаване на техники и основни елементи за пътна безопасност, да научите теорията и практиката за увеличаване на удоволствието от шофирането при изключителна безопасност.

BMW Driving Experience се възползва от опита на GuidarePilotare на Siegfried Stohr и неговите инструктори, партньорство, което започна с първите курсове за шофиране на BMW през 1985 г.

Паркингът BMW Driving Experience

Автопаркът за сезон 2016 BMW Driving Experience ще се състои от 23 автомобила, представени от следните модели:

 • BMW M4
 • BMW M2
 • BMW 430i Coupe
 • BMW 318d
 • BMW 220d Coupe
 • BMW 218d Active Tourer
 • BMW 218i Active Tourer
 • BMW 118d
 • BMW 116d

Календарът на курсовете на CGSA, достъпен за мрежата на BMW

2016 BMW Driving Experience ще следва следния график:

 • 15 - 16 март МИСАНО
 • 3 - 4 май VALLELUNGA
 • 8 юни БИНЕТ
 • 13 септември MORES
 • 21 септември ПЕРГУСА
 • 19 - 21 октомври MONZA
 • 27 октомври IMOLA
 • 24 - 25 ноември МИСАНО За повече информация относно BMW Driving Experience посетете специалния уебсайт:

bmwdrivingexperience.bmw.it

BMW Driving Experience Monza 2016 Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема