BMW Motorrad: списанието “ Motorrad” награди 9 подиума

Съдържание:

BMW Motorrad: списанието “ Motorrad” награди 9 подиума
BMW Motorrad: списанието “ Motorrad” награди 9 подиума
Anonim
BMW Motorrad R 1200

BMW Motorrad: списание "Motorrad" за наградата "Мотоциклет на годината 2016" отрежда 9 подиума на баварския производител, с 5 победи в толкова категории

BMW Motorrad: списание "Motorrad" за наградата "Мотоциклет на годината 2016" отрежда 9 подиума на баварския производител, с 5 победи в толкова категории, включително "Спортни мотоциклети", "Туринг / Спортно пътуване Мотори”, „Ендуро / Супермото”, „Кросоувъри” и „Модерна класика” и две втори и три трети места. Най-добрият резултат, постигнат от BMW Motorrad досега от списание MOTORRAD за наградата "Мотоциклет на годината 2016".Коронацията беше дадена чрез гласуване на читателите за 208 модела мотоциклети, подредени за селекция.

„Всички ние в BMW Motorrad сме развълнувани от този резултат. Още веднъж бих искал горещо да благодаря на читателите на Motorrad за техния вот и доверието, което ни гласуваха. Още веднъж този изключителен отговор показва, че ние предоставяме оптимални продукти за нашите клиенти в почти всички представени категории и този резултат е силно потвърждение на нашата работа по развитие до момента. Ние ще продължим с решителността да можем да предложим на нашите BMW мотоциклетни ентусиасти най-добрия мотоциклет във всеки пазарен сегмент"

Обяснява Стефан Шалер, директор на BMW Motorrad в своя отговор на вота на читателите.

BMW S 1000 RR зае първо място за втори пореден път с лекота в категорията „Спортни велосипеди“. С 23,4% от гласовете на читателите той постигна почти същия резултат от миналата година.Читателите на Motorrad, които участваха, отново отличиха изключителната комбинация от висока производителност, висока активна безопасност при шофиране - благодарение на Race ABS и DTC за динамичен контрол на сцеплението - както и използването на (по избор) електронно контролирано окачване. Dynamic Damping Control DDC.

В категорията “Кросоувър” BMW S 1000 XR зае първо място с изключителните 26,7 процента от гласовете. Читателите на Motorrad бяха пленени от очарователната комбинация от динамични спортно-ориентирани характеристики на шофиране, отлични спортни качества и умения за туризъм и индивидуален дизайн.

Що се отнася до гласуването за най-добър „Туристически/Спортен туристически мотоциклет“, BMW Motorrad отбеляза двоен успех. Както и през предходната година, BMW R 1200 RS завърши на първо място, благодарение на отличните си цялостни качества по отношение на динамика на шофиране, спортен дух и пригодност за пътуване. Тя получи 24 процента от гласовете и резултатът отново значително надмина миналата година.На трето място в този клас, както през 2015 г.: BMW R 1200 RT, утвърден като състезателен турър в гамата на BMW Motorrad през последните 30 години.

Популярна тема