BMW номер ЕДНО > СЛЕДВАЩ: това е стратегията за бъдещето на мобилността

Съдържание:

BMW номер ЕДНО > СЛЕДВАЩ: това е стратегията за бъдещето на мобилността
BMW номер ЕДНО > СЛЕДВАЩ: това е стратегията за бъдещето на мобилността
Anonim
BMW номер едно

СЛЕДВАЩ "/ >

BMW номер ЕДНО > СЛЕДВА: това е стратегията на BMW Group за бъдещето на индивидуалната мобилност

BMW номер ЕДНО > СЛЕДВА: това е стратегията на BMW Group за бъдещето на индивидуалната мобилност. След рекордното си шесто издание, BMW Group разкри първоначалните детайли на новата си стратегия. Със свояBMW Number ONE > NEXT, той се подготвя да бъде водещ световен доставчик на първокласни продукти и услуги за лична мобилност, определяйки бъдещи сценарии за промяна в автомобилния сектор.BMW Group възнамерява да остане движещата сила за първокласна индивидуална мобилност. С ясен фокус върху хората и тяхната среда, BMW Group има за цел да предостави решения, които са едновременно иновативни и отговорни.

КоментираноХаралд Крюгер, председател на борда на директорите на BMW AG, на годишната пресконференция в Мюнхен:

„През своята 100-годишна история BMW Group винаги се е преоткривала. Като пионер в новите технологии, компанията оформи промяната както в сектора, така и в света на мобилността. Ние задаваме стандарта с нашата стратегия BMW Number ONE> NEXT, както сега, така и в бъдеще. Ние ще поведем BMW Group в нова ера, в която да трансформираме и оформим както индивидуалната мобилност, така и цялата индустрия за постоянно, както и нормалността."

BMW Group вижда радикалните промени в света на мобилността чрез дигитализацията като отлична възможност да направи живота по-прост, по-безопасен и по-удобен, като по този начин вдъхновява нови групи клиенти.През следващите години Групата ще се съсредоточи върху разширяването на своятатехнологична експертиза, разширявайки полето нацифрова свързаност между хора, превозни средства иуслуги и активно укрепвайкиустойчива мобилност.

Следователно технологичната цел ще бъде насочена към постоянно постигане на по-нататъшен напредък в областта наелектрическата мобилност и автономното шофиране. BMW Group показа своята репутация като пионер и далновиден двигател на иновациите, като например с марката BMW i, от която вече са продадени повече от 50 000 автомобила, както и с най-новата версия на нейния водещ модел, BMW Серия 7, който въплъщава най-доброто от технологията и лукса, предлагани от BMW Group.

Популярна тема