Превърнете живота в пътуване: новите чанти BMW Motorrad

Съдържание:

Превърнете живота в пътуване: новите чанти BMW Motorrad
Превърнете живота в пътуване: новите чанти BMW Motorrad
Anonim
BMW Motorrad Превърнете живота в пътуване

Превърнете живота в пътуване: новите чанти BMW Motorrad. С настъпването на новия сезон нямаме търпение да се качим на мотора и да избягаме

Превърнете живота в пътуване: новите чанти BMW Motorrad. С настъпването на новия сезон нямаме търпение да се качим на мотора и да избягаме. През 2016BMW Motorradотново предлага оборудване от най-висок клас. В сектора на чантите и аксесоаритеBMW Motorradима широка гама от предложения, които не оставят нищо на случайността: било то раница, комплект багаж или новата Messenger Bag.

Практичният спътник в ежедневието

Нов продукт от колекция 2016 еMessenger Bag, висококачествена чанта за рамо, която е изключително практична. Горният брезентов материал и ролката на основното отделение придават на чантата свеж и динамичен вид. Основното отделение има поставка за бутилка и е достатъчно голямо, за да побере 17 ″ лаптоп. Нещо повече, два джоба с цип отпред и отзад предлагат подходящия подслон за всички важни вещи. Чантата за през рамо е с обем приблизително 18 литра

Чантата за рамоBMW Motorrad Make Life a Rideе надеждна по отношение на защитата от вода: горният материал е водоотблъскващ, затварянето на ролката предотвратява проникването на вода и вътрешното полиестерно покритие е напълно водоустойчив благодарение на своето PU покритие. Докато сте в движение,Messenger Bagможе да бъде здраво закрепена със свалящ се колан на кръста с регулируема дължина, което я прави идеален спътник на мотоциклет.Препоръчителната цена на дребно е 100,00 EURMessenger Bagсе предлага в черен цвят, двуцветен и с регулируема по дължина презрамка.

Майстор, който да задоволи и най-взискателните заявки

LoФункционална раницае функционална раница за туристи. Външният материал е полиестер с TPU и найлоново покритие, докато вътрешната подплата е 100% полиестер. Със своя ергономичен гръб и регулируеми, подплатени и дишащи презрамки, той гарантира високо ниво на комфорт.

LoФункционална раницасъщо е снабдена с регулируема по дължина презрамка за гърдите и презрамка за бедрата с две малки отделения с цип. Раницата е с вместимост 30 литра. Този обем може да се разшири до 35 литра с помощта на цип, като допълнителната тава предлага достатъчно място за каска например. Основното отделение е водоустойчиво благодарение на чанта със затваряне на роло и подлепени шевове.Може да се раздели и с помощта на междинна основа, така че долната част да може да бъде достъпна отделно. Раницата разполага и с четири външни отделения и вътрешен мрежест джоб в капака.Функционална раницаможе също да бъде прикрепена към мотоциклета като странична чанта. РаницаMake Life a Ride Функционална раницасе предлага в сиво / бяло / червено / черно на препоръчителна цена от 135,00 евро.

Една чанта за цялото оборудване

Giant Bagе голяма, стабилна и специално проектирана чанта за мотоциклетисти. С обем от 90 литра и практични вътрешни разделения,Giant Bagпредлага достатъчно място за пълен комплект пилотско оборудване. Основното отделение - с ключалка - може да бъде разделено на две секции, долната част става за отделение за подплатена каска. Всички сепаратори могат да се сгъват бързо и лесно. Включена е голяма отделна чанта от плат за съхранение на мотоциклетните ботуши.В горната част има и две допълнителни отделения и външен джоб с цип.Giant Bagне само предлага достатъчно пространство и изобилие от организация, но също така е лека и разполага с гладки колела, телескопични дръжки и дръжки за носене.

Гигантска чантасе предлага в черна / сива / бяла цветова схема. Препоръчителната цена на дребно е 260,00 евро

Класическото турне

BMW Motorrad Roll Luggageе универсална водоустойчива чанта с обем 50 литра. Специалният дизайн осигурява подходящ голям отвор с цип. Горният материал е еластичен брезент, докато основата е завършена в текстилен вид. Отвън има практична мрежеста чанта, а отвътре има малък допълнителен джоб с цип за ценности.BMW Motorrad Roll Luggageима подвижна презрамка и подплатена дръжка. Доставените стандартно закрепващи ленти осигуряват характерно захващане и предлагат набор от различни опции за свързване. BMW Motorrad Roll Luggageсе предлага в тъмно синьо на препоръчителна цена от 150 EUR.

Ще намерите материали за пресата за мотоциклети BMW и оборудване за водачи на BMW Motorrad в Пресклуба на BMW Group на www.press.bmwgroup.com.

Популярна тема