Dinan Motorsport: нов ауспух за BMW X5M и X6M

Съдържание:

Dinan Motorsport: нов ауспух за BMW X5M и X6M
Dinan Motorsport: нов ауспух за BMW X5M и X6M
Anonim
Dinan Motorsport BMW X5M

Dinan Motorsport: дава нов глас на ауспуха за BMW X5M и BMW X6M. Дни на гръмотевици

Dinan Motorsport: дава нов глас на ауспуха за BMW X5M и BMW X6M. Дни на гръмотевици!

Тези противоречиви високопроизводителни "бизони" са оксиморонът за това как един SUV с голям работен обем, като BMW X5M и BMW X6M, може да бъде изживян и по спортен начин. Благодарение до голяма степен на холистичния подход на BMW, можете да очаквате място за подобрение в производителността, дори когато сте на 20 сантиметра над земята.

Задвижвани от чудовищния 4,4-литров V8 с компресор от двоен турбокомпресор и с технологията BMW M TwinPowerTurbo, BMW X5M и BMW X6M успяват да маскират – благодарение и на отличното шаси – своята маса, всичко друго, но не и пренебрежимо малка; като по този начин дава възможност на BMW X5M и BMW X6M да изненадат шофьора, свикнал с нискокачествени спортни автомобили, на тесен и техничен път.

Двигателят V8 с двойно турбо - S63B44 - който е туптящото сърце на BMW X5M и BMW X6M, е изключително мощен и звучи страхотно от "наличност", но, както всички турбо двигатели, можете да се възползвате от система на по-свободен ауспух и тук се намесва Dinan Motorsport.

Новата изпускателна система Dinan Free Flow е проектирана да подобри потока на отработените газове чрез намаляване на обратното налягане. Това се изразява в повече мощност и подобрява - по истински начин - тоналните характеристики на 4,4-литровия V8 двигател, без да го прави твърде натрапчив.Dinan Motorsport използва камера на Helmholtz, която работи за намаляване на шума от отработените газове по магистралата, т.е. при постоянни обороти.

Изпускателната система Dinan Free Flow е създадена според спецификациите за прецизност на качеството, одобрени от Dinan Motorsport и е изработена от 100% неръждаема стомана 304 с калибър 16.

Системата се предлага или с 3,5 ″ квадратни изпускателни тръби с покрити или полирани черни керамични накрайници. Собствениците могат да очакват увеличение на мощността от около 8 к.с. при 6000 об/мин и 7 Nm въртящ момент при 6000 об/мин, без други промени. Освен това системата е проектирана така, че да бъде идеално свързана с модифицираните контролни модули на DINANTRONICS за постигане на максимална производителност.

Изображение alt= Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема