BMW Milano среща EA7 Olimpia Milano

Съдържание:

BMW Milano среща EA7 Olimpia Milano
BMW Milano среща EA7 Olimpia Milano
Anonim
BMW Милано

BMW Milano среща EA7 Olimpia Milano по повод закриването на изложението "80limpia", което посрещна повече от 5000 посетители

BMW Milano се среща с EA7 Olimpia Milano по случай закриването на изложението „80limpia“, което посрещна повече от 5000 посетители.

BMW Milano, търговският клон на BMW Italia S.p.A., официален спонсор на EA7 Emporio Armani Olimpia Milano от 2012 г. и през целия сезон 2015-2016, вчера достави 14-те BMW X3 за отбора, предвиден в спонсорството.

Изпълнителният директор на BMW Milano, Маурицио Амброзино и генералният мениджър на EA7 Olimpia Milano Флавио Порталупи, с главния треньор Жасмин Репеса и целият екип присъстваха на събитието.

Маурицио Амброзино, главен изпълнителен директор на BMW Milan, каза:

„Днес закрива изложението, което посети повече от 5000 посетители и демонстрира силния афинитет между двете марки, които съчетават перфектно духа на годината от стогодишнината на BMW Group и 50-годишнината на BMW в Италия. Винаги готови за предизвикателството да превъзхождаме в бъдеще със солидна традиция зад гърба си."

Флавио Порталупи, генерален мениджър на EA7 Olimpia Milano, отговори:

„Отношенията между BMW и Olimpia вече са консолидирани отношения, които далеч надхвърлят търговските споразумения. Вече сме партньори, които споделят цели, ценности и инициативи, както беше за изложбата за 80-годишнината на нашия клуб, която беше открита за града благодарение на наличието на партньор, който не просто ни беше домакин, но ни накара да се почувстваме като у дома си. нашите и вероятно наистина бяхме"

Доставката на новите автомобили се състоя в деня на закриването на изложението “80limpia”, което Olimpia EA7 Emporio Armani искаше да отпразнува своята 80-годишна история. Галерия от исторически реликви, трофеи, ретро ризи, които останаха отворени за обществеността в централата на партньора BMW Milano на Via De Amicis 20 в Милано от 8 до 21 март.

BMW Милано
Образ

Популярна тема