100 шедьоври. BMW Group: 100 години иновации

Съдържание:

100 шедьоври. BMW Group: 100 години иновации
100 шедьоври. BMW Group: 100 години иновации
Anonim
100 шедьовъра BMW Museum Welt

“100 шедьоври. BMW Group - 100 години иновативна сила и предприемаческа смелост”, това е заглавието на изложбата, отворена за публика до септември 2017 г. в Музея на BMW в Мюнхен

“100 шедьоври. BMW Group - 100 години иновативна сила и предприемаческа смелост”, това е заглавието на изложбата, отворена за публика до септември 2017 г. в Музея на BMW в Мюнхен. 2016 е важна година за BMW Group. Компанията наскоро отбеляза стогодишнината си.Сега Музеят на BMW в Мюнхен връща към живота този век от корпоративната история с изложбата, озаглавена „100 шедьоври. BMW Group - 100 години иновативна сила и предприемаческа смелост”. Изложбата ще бъде отворена за публиката до септември 2017 г., предлагайки на посетителите възможността да се запознаят с историята на най-важните автомобили на BMW Group, спортните успехи и бизнес решенията. Новата изложба предлага завладяваща информация относно историческото развитие и историята на мобилността от 1916 до 2016 г. Тя използва избрани шедьоври, за да преведе посетителите през отделните епохи от миналия век до наши дни.

100 години иновативна сила и предприемаческа смелост

Историята на BMW Group започва с конструирането на авиационни двигатели през 1916 г. BMW започва да произвежда мотоциклети през 1923 г., а пет години по-късно първият автомобил излиза от производство. Оттогава марките и продуктите очароват хората, генерират емоции и представят изключителни качества.И все пак успехът на компания като тази не може просто да бъде оценен въз основа на най-успешните превозни средства. Смелостта, желанието на най-високите управленски нива да поемат рискове, крайъгълни камъни в автомобилния спорт и специалната ангажираност, заедно с иновативния капацитет на служителите, са абсолютно ключови фактори - идеални "шедьоври". Както се подчертава в заглавието на изложбата, тези „100 шедьовъра“придружават посетителите през 100-годишната история на BMW. „Вдъхването на живот на динамичната история на компанията в целия спектър беше трудна, но възнаграждаваща мисия. И все пак ексклузивната концепция на изложбата ни позволи да хореографираме това разнообразие в подходяща обстановка, която показва всяка епоха и всеки аспект на компанията,” коментира Габриеле Финк, ръководител на BMW Museum и маркетинг на BMW Group Classic.

Образ Образ 100 шедьовъра BMW Museum Welt Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема