BMW Motorrad Motorsport организира курсове за обучение на екипни механици

Съдържание:

BMW Motorrad Motorsport организира курсове за обучение на екипни механици
BMW Motorrad Motorsport организира курсове за обучение на екипни механици
Anonim
Обучение по механика на BMW Motorrad Motorsport

BMW Motorrad Motorsport организира специални курсове за обучение за екипни механици и членове на различни международни служители на BMW

BMW Motorrad Motorsport организира специални курсове за обучение за екипни механици и членове на различни международни щабове на BMW. Като част от своята международна спортна програма за клиенти, която се радва на безспорен успех, BMW Motorrad Motorsport организира специални курсове за обучение на състезателни отбори.В рамките на нарастващата световна мрежа от експерти, различни членове на персонала на BMW на различни национални пазари са обучени да подкрепят най-добре клиентите на баварската марка в националните състезания. Два цялостни курса за обучение бяха организирани в Мюнхен.

Тези сесии (работилници) позволяват на клиентите да научат как да използват пълния потенциал на своите състезателни автомобили BMW S 1000 RR, като в същото време развиват глобалната мрежа от експерти на BMW Motorrad Motorsport на вътрешните пазари.

Миналата седмица бяха проведени два двудневни курса за обучение в Академията за обучение на BMW Group в Unterschleißheim, близо до Мюнхен (Германия). Участието беше много високо сред състезателните отбори и служителите на BMW от Германия, Австрия, Италия, Испания, Холандия, Обединеното кралство, Швеция и САЩ. За обучението си те бяха разделени на групи от по 15 участника.Специалистите на BMW Motorrad Motorsport са им предоставили подробна информация за усъвършенстваната технология на BMW S 1000 RR, както и за състезателния софтуер, предоставен от BMW Motorrad Motorsport, HP Race Calibration Kit, HP Race Power Kit и Data Регистратор.

Обяснено от Бертолд Хаузер, технически директор на BMW Motorrad Motorsport.

"Обучението на местните екипи и дилъри на BMW мрежа в технологията, настройката и настройката на RR е основен стълб на нашата програма за поддръжка на клиенти. С тези курсове за обучение можем да предадем нашите знания и опита на нашите специалисти, придобити в продължение на няколко години участие в международни състезания, директно на клиентите. Участниците в тези курсове се научават как да прецизират и „регулират“електрониката на своите велосипеди за нуждите на състезание или дори, например, как да оптимизират механичната настройка на рамката.След това пилотите и екипите могат да приложат тези знания на практика на своите RR. Дилърите на мрежата на BMW, които са основните партньори за контакт на нашите екипи в различните национални пазари, са обучени чрез преподаване на ноу-хау, което след това им позволява да помагат на клиентите си в конкурентните полета, когато това е необходимо.

Обучение по механика на BMW Motorrad Motorsport

Популярна тема