Превърнете живота в обиколка с кола: нека започнем с l’ Италия

Съдържание:

Превърнете живота в обиколка с кола: нека започнем с l’ Италия
Превърнете живота в обиколка с кола: нека започнем с l’ Италия
Anonim
BMW Motorrad Make Life a Ride Tour

BMW Motorrad Italia представя пътуващото пътешествие „Make Life a Ride Tour“. Турнето, организирано през уикенда, ще включва множество представителства на италианска земя

BMW Motorrad Italia представя пътуващото шоу „Make Life a Ride Tour“с вечерно събитие в търговския център BMW Milano City на Via de Amicis, четвъртък, 31 март. Обиколката ще включва ентусиасти на две колела в поредица от „уикенди на седлото“в много представителства на BMW Motorrad в цялата страна.

Пътуващото събитие, в сътрудничество с представителствата на BMW Motorrad, съчетава забавлението на седлото с възможността за извършване на задълбочени тестови карания на най-новите иновации в гамата на BMW Motorrad и позволява директен контакт на феновете на всички особеностите и характеристиките на моделите в гамата

По време на събитието ще можете да тествате BMW R 1200 GS и BMW R 1200 GS Adventure, BMW R 1200 RT tourer, BMW R nineT роудстър, новото BMW S 1000 XR adventure sport, спортен турър с BMW R 1200 RS двуцилиндров двигател Boxer и кралицата на Touring, BMW K 1600 GT.

Етапите на "Make Life a Ride Tour" ще включват множество представителства на BMW Motorrad в цялата страна, започвайки от събота, 2 април. Пълният календар на етапите на роудшоуто на www.bmw-motorrad.it

BMW R 1200 GS и BMW R 1200 GS Adventure. Карайки туристическото ендуро, оборудвано с двигателя Boxer R 1200 GS и R 1200 GS Adventure, можете да откриете своя собствен GS Attitude. С BMW R 1200 GS, BMW Motorrad продължава историята на успеха на страхотните GS модели с боксер двигател. Започвайки от динамичния характер и високата компетентност на BMW R 1200 GS при офроуд и туристическо шофиране, BMW R 1200 GS Adventure се позиционира като новото решение от най-висок клас за туристически ездачи със склонност към офроуд - шофиране по пътищата., за пътешественици и ендуро ездачи, които обичат да пътуват.

BMW R 1200 RTАкронимът RT винаги е бил синоним на удобно и динамично пътуване на две колела. Благодарение на новия двуцилиндров боксерен двигател с въздушно/водно охлаждане и тънък профил, BMW Motorrad отново поставя еталон за перфектната комбинация от комфортно пътуване и спортна динамика с новото издание на BMW R 1200 RT.

BMW R nineT. Роудстърът BMW R nineT, създаден по повод 90-ата годишнина от раждането на BMW Motorrad, обединява ценностите на марката в уникална концепция и заедно с BMW R nineT Scrambler идентифицира Наследството, един нов свят на BMW Motorrad. Оригиналният характер на двигателя Boxer и формалният език на различните епохи на мотоциклетите са се слели с иновативна техника и модулна концепция, която предлага на водача най-високо ниво на персонализиране. Сведен до най-важното, BMW R nineT очарова със своя характер, който свидетелства за майсторство и силен емоционален заряд. Класическият Roadster идва с концепция, която отразява желанието на много мотоциклетни ентусиасти да изпитат истинско удоволствие от карането на мотоциклет.

BMW S 1000 XR.Третият модел в семейството на мощни прави четирицилиндрови спортни мотоциклети, съчетава качествата на моделите Enduro, Touring и Sport, за да създаде категория от изцяло нов велосипед: Adventure Sport.Спортна ориентация с четирицилиндров редови двигател, тази категория съчетава динамични туристически качества със спортно представяне, висок комфорт и перфектна гъвкавост. Накратко: новият S 1000 XR пренаписва главата от спорта към туринга в нов стил, добавяйки силна доза емоция.

BMW R 1200 RSSport Tourer с двуцилиндров боксер двигател, перфектен за безкомпромисно шофиране по селски пътища или за ваканционно пътуване, BMW R 1200 RS отваря нови и завладяващи измерения в спортното турне, осигуряващо динамично удоволствие от шофирането. RS моделите на BMW Motorrad винаги са се радвали на репутацията на идеален партньор за всеки повод: високо ниво на качество на возене, спортен и динамичен дизайн. Аеродинамично проектираният полуобтекател с двойни фарове оформя лицето на новото BMW R 1200 RS, подчертавайки сливането на модела Tourer и спортния мотоциклет.

BMW K 1600 GT. Кралицата на BMW Motorrad Touring, BMW K 1600 GT е истинският манифест на удоволствието от шофирането на две колела на марката. Със своя неповторим елегантен, очарователен и много личен външен вид, той стимулира желанието за пътуване и винаги е бил отправна точка в сегмента на туристическите мотоциклети за комфорт, безопасност и динамика на шофиране, което го прави перфектен за дълги пътувания.

BMW Motorrad Make Life a Ride Tour Образ
Образ

Популярна тема