BMW Motorrad Italia: част от седмицата на ’ използвано

Съдържание:

BMW Motorrad Italia: част от седмицата на ’ използвано
BMW Motorrad Italia: част от седмицата на ’ използвано
Anonim
BMW Motorrad Италия

BMW Motorrad Italia: седмицата на втора ръка започва от 9 до 17 април

BMW Motorrad Italia: седмицата на втора ръка започва от 9 до 17 април! Клиентите, които от 9 до 17 април 2016 г., по случай „Седмицата на употребяваното BMW Motorrad“, закупят употребяван мотоциклет BMW или друга марка от някой от дилърите, на практика получават безплатно прехвърляне на собствеността и освен това получават ще можете да избирате между каска BMW (моделите GS и Race са изключени от промоцията) или финансиране с нулева ставка.

BMW Motorrad Italia, със своите ексклузивни гаранционни програми Premium Selection и Stillnuovo, гарантира в допълнение към своите продукти и продукти на други марки и подчертава отличните си постижения в управлението на употребявани превозни средства, които винаги са били признавани преди всичко от своите клиенти.

Възможност за тези, които са запалени по две колела, не може да бъде пропусната. Също така да се възползвате от настъпването на лятото, да се насладите на свободата на две колела и особено на мотоциклет BMW е възможност, която не бива да оставате недовършена. И преди всичко имате възможност да се насладите напълно на всички услуги, предлагани от BMW Motorrad Italia. Италианският вносител всъщност предлага една от най-пълните гаранции на пазара и само мотоциклети, които отговарят на определени параметри - като например правилна и пълна рутинна поддръжка, изисквана от производителя, възраст на мотоциклета, пробег - и които преминават щателните технически проверки, изисквани от BMW, могат да станат част от гаранционните програми на BMW Motorrad Italia.

Гаранционните програми BMW Premium Selection и Stillnuovo всъщност са синоним на професионализъм, безопасност и спокойствие на борда на използвания мотоциклет и в допълнение към продуктовото покритие предлагат допълнителни услуги за клиента.

Услугите, предлагани на клиента, варират в зависимост от избраната гаранционна програма и варират от пътна помощ до възстановяване на ремонтирания мотоциклет, от разходите за връщане до хотелско настаняване.

Повече подробности и информация на уебсайта www.bmw-motorrad.it

Популярна тема