SALEWA и BMW: печеливша комбинация в спорта

Съдържание:

SALEWA и BMW: печеливша комбинация в спорта
SALEWA и BMW: печеливша комбинация в спорта
Anonim
SALEWA
SALEWA

SALEWA и BMW: печеливша комбинация между баварския производител и специалиста в оборудването за алпийски спорт

SALEWA и BMW: печеливша комбинация между баварския производител и специалиста в оборудването за алпийски спорт. Сътрудничеството и обединението на техните умения ще продължат и през летния сезон 2016, съчетавайки устойчива мобилност с перфектно изживяване на открито. Партньорството между SALEWA и BMW съществува от 2014 г. и предлага перфектната комбинация от иновативни технологии, спортна динамика на шофиране и очарование за планински спортове. Новото в сътрудничеството е BMW 225xe iPerformance Active Tourer, което съчетава устойчива електрическа мобилност с високо ниво на функционалност и динамика на шофиране.

Новата кампания на SALEWA „Get Vertical“има за цел да вдъхнови и покани хората да мислят като планинари, за да напуснат своите „зони на комфорт“и да обединят усилията си, за да се изправят пред алпийските предизвикателства. Състезанието, озаглавено „Изживявания в базовия лагер“, започна на 01 април 2016 г. и предоставя възможно невероятно изживяване.

Йорг Рейман, ръководител на международния бранд опит, коментира:

„Заедно искаме да създадем незабравими моменти за любителите на спорта на открито, защото това са емоционални преживявания, които характеризират марката в очите на клиентите и я правят уникална. Благодарение на щедрото пространство, което предлагат, нашите автомобили от гамата на BMW Серия 2 - BMW Серия 2 Active Tourer, BMW Серия 2 Gran Tourer и новото BMW Серия 2 Active Tourer Plug-in хибрид - се вписват перфектно в една група, ориентирана към открито цел, която също се превръща в SALEWA.

BMW 225xe iPerformance Active Tourer с Plug-in хибридна задвижваща система съчетава технологията BMW EfficientDynamics с комфорт, удоволствие от шофирането и електрическо задвижване на четирите колела, с висока степен на гъвкавост и простор в едно компактно превозно средство.

За шофиране с нулеви емисии типичното за BMW удоволствие от шофирането не се отказва, съчетавайки изживяване при шофиране с електричество и широка гама от функции и ежедневна употреба. Следователно BMW 225xe iPerformance Active Tourer е перфектният спътник за дълготрайно изживяване сред свободната природа на Алпите. Освен това екологичната отговорност става все по-важна за планинските спортове.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: