BMW M: нови модели на път

Съдържание:

BMW M: нови модели на път
BMW M: нови модели на път
Anonim
BMW M X3

BMW M: BMW M Division и BMW гамата ще се разширят допълнително, включително голям брой SUV

BMW M: BMW M Division и гамата на BMW ще се разширят допълнително, включително голяма част от SUV. Тази 2016 г. беше годината на празнуването на 100-ия рожден ден на BMW и това беше съобщението от баварския гигант за по-нататъшно разширяване на гамата от модели; от по-"традиционните", по-спортните на BMW M.

Официалното изявление гласи така:

Марката BMW M ще се стреми да продължи своята 40-годишна история на успеха със своята изключително емоционална гама автомобили.Откакто е основана през 1972 г., легендарната марка M GmbH е пионер в производството на превозни средства с висока производителност, които предлагат безпрецедентна производителност, прецизност, гъвкавост и „присъствие“в притежаването на пътя. Докато легендарният M1 (1978) остава незабравим, най-новото попълнение в гамата, BMW M2, в момента е впечатляващо както за пресата, така и за обществеността с отличната си динамика на шофиране и превъзходно представяне, разширявайки продуктовата гама на BMW M. в сегмент който в момента се разраства силно. По-нататъшно разширяване на продуктовата гама M вече е в етап на планиране. Освен това BMW Group възнамерява да разшири гамата си от мощни M Performance модели в сегментите с по-голям обем, за да се възползва от растежа и потенциала за печалба на марката BMW M.

Знаем докъде ще доведе това. Гамата BMW M ще се разшири със следващото поколение BMW X3M и BMW X4M през следващите 2-3 години.

Това беше слух, който се носи от известно време, но допълнително потвърждение, че BMW продължава напред с плановете, е дадено от пускането на кода за именуване на автомобила (в съвременната M традиция) F97 и F98.

Със следващото поколение BMW X3, което ще излезе на пазара през следващата година, очакваме новата M версия да бъде базирана на новата платформа. Новото BMW X3 ще бъде по-леко от сегашното X3, а G01 ще предложи и по-твърдо шаси, способно да издържи на по-нататъшното развитие на BMW M.

Въпреки че има някои слухове, че BMW X4M е базиран на настоящия автомобил, очакваме BMW да търси инженерна ефективност, като използва една и съща платформа за изграждането на двата модела. Също така очакваме BMW M да разшири моделната гама BMW M Performance с нещо, което идва в гамата BMW Серия 3 или BMW Серия 4.

Какво, вместо желанието на BMW да се разшири? BMW X7 е стрелата в неговия лък, въпреки че самото BMW е малко по-малко срамежливо с този модел.

Ето официалното прессъобщение:

След лидерство в премиум сегмента повече от десет последователни години, марката BMW сега е готова да укрепи позицията си на устойчива основа в горния край на продуктовото си портфолио, където нивата на възвръщаемост са най-добри.

Харалд Крюгер заявява:

„Ще има разширяване на нашата моделна гама с BMW X7. Ние също така проучваме задълбочено по-нататъшния потенциал на този много атрактивен сегмент."

Популярна тема