Rolls Royce: нов шоурум във Варшава

Съдържание:

Rolls Royce: нов шоурум във Варшава
Rolls Royce: нов шоурум във Варшава
Anonim
Шоурум на Rolls Royce Варшава

Rolls Royce Motor Company разширява своите териториални "домейни" с чисто нов шоурум, разположен в центъра на Варшава

Rolls Royce Motor Company разширява своите териториални „домейни“с чисто нов шоурум, разположен в центъра на Варшава. Представителството, което е част от Auto Fus, събра най-доброто от полското представителство за откриването.

Auto Fus е оторизиран партньор на Rolls Royce от 2010 г. и разшири своите продажби и следпродажбено обслужване преди две години.

Джеймс Крайтън, регионален директор, Rolls-Royce Motor Cars, каза:

„Това откриване е наистина историческа стъпка, откакто първият Rolls Royce достигна днешната полска територия през 1913 г. Бих искал да благодаря на семейство Фус за тяхната страст и ентусиазъм към марката Rolls Royce и по-специално към Тадеуш Шум за участието му в планирането на този нов шоурум. Като семеен бизнес, компанията има задълбочени познания за нашите клиенти, повечето от които самите са предприемачи."

Тадеуш Фус, основател на Auto Fus, коментира:

”Тази инвестиция е основата за проспериращо бъдеще за Rolls Royce в Полша. Откриването е важен крайъгълен камък в 72-годишната история на нашата компания и добавя значителен тласък към света на лукса в моята страна. Ние сме много горди да представляваме тази емблематична марка."

По време на откриващото събитие, роденият в Бжег специалист по дърводобив на Rolls-Royce Павел Синковски от Rolls-Royce в Гудууд показа великолепните прозрения в традиционното майсторство и неограничения набор от услуги за персонализиране, които британската марка може да предложи.Уникалната услуга Rolls Royce Bespoke ще бъде достъпна в новия шоурум.

По поръчка позволява на клиентите да създадат кола, уникална като собствения им пръстов отпечатък, и е ключов двигател на бизнеса на всички континенти.

Услугата включва 44 000 екстериорни цвята и индивидуална констелация от оптични елементи в Imperial. Всеки Rolls Royce Ghost и повечето модели от семейството Ghost и Wraith съдържат някакъв елемент. Новото съоръжение ще предлага цялото портфолио на Rolls Royce и ще осигури на най-взискателните клиенти в Полша директен достъп до продажбите и следпродажбените услуги на Rolls-Royce.

Популярна тема