Споделяне на автомобили 2.0: BMW Group създава “ ReachNow”

Съдържание:

Споделяне на автомобили 2.0: BMW Group създава “ ReachNow”
Споделяне на автомобили 2.0: BMW Group създава “ ReachNow”
Anonim
BMW ReachNow
BMW ReachNow

Car Sharing 2.0: BMW Group създава новата програма за градска мобилност според модалностите на Car Sharing. “ReachNow” дебютира в Сиатъл. Първата стъпка от стратегията Number ONE>NEXT

Car Sharing 2.0: BMW Group създава новата програма за градска мобилност според модалностите на Car Sharing. “ReachNow” дебютира в Сиатъл. Първата стъпка от стратегията Number ONE>NEXT.

Програмата се основава на успешния бизнес модел, действащ в момента в Европа под името “DriveNow”. Клиентите в САЩ скоро ще могат да избират допълнителни ориентирани към бъдещето услуги за персонализирана индивидуална мобилност. „ReachNow“започна в Сиатъл с първоначален автопарк от 370 автомобила BMW и MINI. 20 процента от целия автопарк се състои от електрически автомобили BMW i3. В допълнение към Сиатъл, услугата за споделяне на автомобили „ReachNow“ще бъде разширена и в други градове в Съединените щати.

Този ход е в съответствие със стратегията на компанията номер ONE> NEXT, както беше посочено от изпълнителния директор на BMW AG Харалд Крюгер преди три седмици. В стратегията се посочва, че развитието на ориентирани към клиента услуги за мобилност ще бъде един от основните бизнес сектори на компанията за години напред.

Петер Шварценбауер, член на борда на директорите на BMW AG и отговарящ за MINI, BMW Motorrad, Rolls-Royce, следпродажбено обслужване и услуги за мобилност, коментира пускането на услугата за споделяне на автомобили "ReachNow" Сиатъл:

„В момента сме свидетели на изключително интересен период за развитието на автомобилната индустрия. Нашите клиенти с право очакват прости и бързи решения за техните индивидуални нужди от мобилност, особено в градските региони. Ето защо ние допълваме нашия класически бизнес модел с допълнителни услуги, които улесняват живота на пътя за хората в големите градове. Радвам се, че с установяването на марката "ReachNow" можем да предложим на нашите клиенти в Сиатъл услуга за мобилност "по заявка" - мобилност, когато е необходима, от един източник. С тази услуга за споделяне на автомобили, изградена върху DriveNow, нашия изключително успешен европейски бизнес модел, тя го изведе на ново ниво в Съединените щати. Сиатъл е иновативен град с международно призвание, което го прави идеалното място за стартиране на тези услуги."

Клиентите на "ReachNow" в Съединените щати ще могат да резервират първите нови услуги през 2016 г.:

 • Услуга за доставка

  Желаното превозно средство се предава на клиента. Тази услуга е особено интересна за тези, които искат да транспортират багаж или живеят в райони с ограничен брой паркоместа. Клиентите, които желаят да избегнат ходенето до колата, също ще намерят тази услуга интересна. Освен това услугата за резервации може да гарантира, че превозното средство е на разположение в желаното време.

 • Използване на автомобила за по-дълъг период

  ReachNow е сливането на споделянето на автомобили с конвенционалните услуги за коли под наем: докато пътуват, клиентите могат спонтанно да решат да запазят превозното си средство „ReachNow“за няколко дни, без да се налага да сменят превозното средство или да отидат до станция под наем. Винаги ще се таксува най-изгодната цена.

 • Споделяне на автомобили за затворени потребителски групи

  Група превозни средства „ReachNow“се предоставя изключително на компании или жилищни комплекси, например. Стига да е гарантирана възможността за дългосрочен аванс.

 • Наемете колата си чрез ReachNow

  Клиентите могат да наемат колата си чрез ReachNow, например, ако собственикът е на почивка. Това може да намали разходите за притежаване на автомобила. Клиентите ще имат възможност да ограничат наличността на автомобила за своите контакти в социалните медии. Услугата е предмет на определени специфични за автомобила технически изисквания.

 • Шофьорска услуга - резервация на автомобил с шофьор

  За тези, които не искат да седнат зад волана, ReachNow ще предложи възможност за резервация на кола с шофьор. Това ще ви позволи да стигнете до вашата дестинация още по-спокойно.

BMW ReachNow
BMW ReachNow
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: