BMW Италия: Стогодишнината и 50 години в Италия в Монца

Съдържание:

BMW Италия: Стогодишнината и 50 години в Италия в Монца
BMW Италия: Стогодишнината и 50 години в Италия в Монца
Anonim
BMW Italia Vision NEXT 100

BMW Italia ще отпразнува стогодишнината и 50 години в Италия със събитие, посветено на пистата Монца от 23 до 25 септември 2016 г

BMW Italia ще отпразнува стогодишнината и 50 години в Италия със събитие, посветено на пистата Монца от 23 до 25 септември 2016 г. Интензивен тридневен кермес, за да изпитате напълно страстта на BMW.

2016 е особено важна година за BMW Group. На 7 март празненствата за стогодишнината бяха официално стартирани с тържествено събитие, което се състоя в Мюнхен.Други международни събития ще включват Съединените щати и Великобритания с предварителния преглед на нови концепции на две и четири колела, които ще илюстрират визията за бъдещата мобилност на компанията.

Тази година е и 50-ата годишнина на BMW в Италия. За да отдаде почит на тези две исторически годишнини и да отпразнува следващите 100 години на Групата, BMW Italia ще представи от 23 до 25 септември график от събития, които ще се проведат на националната писта в Монца и които ще включват BMW, MINI, Марки BMW Motorrad и техните клубове, фенове и клиенти.

Серджо Солеро, президент и главен изпълнителен директор на BMW Италия, коментира:

„2016 е важна година за BMW Group. Това е централна точка от нашата история за нашата визия за мобилността на бъдещето. За да подчертаем важността на този момент, разработихме програма от важни социални и културни инициативи, които свидетелстват за нашата връзка с Италия.Мисля, само за едно, за решението да стана поддръжник-учредител на Teatro alla Scala в Милано. В този момент нашето желание беше да можем да се срещнем с всички фенове, клиенти и приятели на нашите марки. Поради тази причина решихме да създадем специален момент с поредица от посветени събития в храма на автомобилизма, пистата Монца."

Насрочването на празничното събитие на двете годишнини ще бъде обявено на уебсайта bmw.it/EventoNext100.

Популярна тема