Крал Вилем-Александър и кралица Максима от Холандия посещават BMW Welt

Съдържание:

Крал Вилем-Александър и кралица Максима от Холандия посещават BMW Welt
Крал Вилем-Александър и кралица Максима от Холандия посещават BMW Welt
Anonim
Крал Вилем-Александър

Крал Вилем-Александър и кралица Максима от Холандия посещават BMW Welt. Икономическите връзки между Холандия и BMW Group са засилени

Крал Вилем-Александър и кралица Максима от Холандия посещават BMW Welt. Икономическите връзки между Холандия и BMW Group са засилени. Харалд Крюгер, председател на Управителния съвет на BMW AG, приветства кралската двойка, която беше придружена от холандска бизнес делегация за бизнес пътуване до Бавария, водена от Лилиан ПЛУМЕН, министър на външната търговия и сътрудничеството за развитие.Правителството на Бавария беше представено от министъра на икономиката Илзе Айгнер.

Едночасовото посещение се фокусира върху отношенията между BMW Group и холандската икономика. В „двойния конус“и по време на представянето на BMW Vision NEXT 100 Years, BMW Group предостави перспектива за мобилност за следващите 30 години и след това – нова ера на мобилност, дефинирана от устойчивост, свързаност и автономно шофиране.

Каза Харалд Крюгер, председател на борда на директорите на BMW AG:

„За BMW Group е чест да приветства холандската кралска двойка в BMW Welt. Холандия е пионер в областта на електрическата мобилност. Щастливи сме да продължим да задълбочаваме нашите силни отношения с тях."

Говорейки от изложението MINI, Петер Шварценбауер, член на Управителния съвет на BMW AG, отговарящ за MINI, BMW Motorrad, Rolls-Royce, следпродажбено обслужване и услуги за мобилност, говори за успешното сътрудничество с производителя Холандски договор VDL NedCar.От лятото на 2014 г. MINI използва договорно производство в Холандия за MINI с 3 врати и новото MINI Convertible.

Оранжево MINI Convertible и Mini Reborn бяха изложени в BMW Welt: Историческият Austin Seven със сериен номер 983 е произведен в Холандия през 1959 г. През 2012 г. е открит в плевня в Гронинген и е напълно ръчен -ремонтиран от екип от петима от завода на VDL NedCar през 2013 г.

Повече от 4000 MINI Classics са произведени в Холандия между 1959 и 1966 г., като са използвани части от Обединеното кралство.

Образ Крал Вилем-Александър Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема