BMW R 1200 GS Triple Black: черното избледнява

Съдържание:

BMW R 1200 GS Triple Black: черното избледнява
BMW R 1200 GS Triple Black: черното избледнява
Anonim
BMW R 1200 GS Тройно черно

BMW R 1200 GS Тройно черно: напълно черният цвят дава нов характер на най-продаваното BMW GS в света. Приключенски дух на максимална мощност

BMW R 1200 GS Тройно черно: напълно черният цвят дава нов характер на най-продаваното BMW GS в света. По този начин духът на приключението достига максимална сила. Една дума: Тройно черно. Най-продаваният мотоциклет в света носи ексклузивна изцяло черна цветова схема и ви позволява да изпитате вашия BMW R 1200 GS Attitude без компромиси, отговаряйки на желанието на много клиенти на BMW Motorrad, които обичат изцяло черния външен вид.

С BMW R 1200 GS Triple Black, BMW Motorrad продължава историята на успеха на страхотните модели GS с двигател Boxer и преосмисля техния ендуро характер със сила и елегантност благодарение на серия от тъмни детайли, проектирани специално за това специален модел

Малки детайли като новия централен капак на резервоара за гориво, страничните панели на резервоара и предния калник в Black Storm Metallic, заедно с анодизираните крака на вилицата, придават на легендарното ендуро за пътуване на BMW привлекателно докосване.

Разбира се, стилни акценти се поставят и върху изискани технически компоненти като предната и задната рамка, изработени в Agate Grey. Към това са добавени великолепният боксер, скоростна кутия и задно люлеещо се рамо.

Вниманието към естетиката се подчертава и от някои малки изискани детайли, като например седалката, изработена в черно-сиво с надпис "GS", отпечатан от страната на пътника.

За да завършат впечатляващия външен вид на новото BMW R 1200 GS Triple Black, най-накрая колелата с кръстосани спици и лъскави черни джанти вече присъстват на BMW R 1200 GS Adventure, предлагани преди като специално оборудване и сега тук, за сложи "точките върху i".

Уникален външен вид, за уникални личности: това е новото BMW R 1200 GS Triple Black.

Образ Образ Образ Образ BMW R 1200 GS Тройно черно Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема