BMW Golf Cup International 2016

Съдържание:

BMW Golf Cup International 2016
BMW Golf Cup International 2016
Anonim
BMW Golf Club

BMW Golf Cup International 2016. Събитието от 2016 г. все още бележи съюза между BMW Италия и света на голфа на най-високи нива

BMW Golf Cup International 2016. Събитието от 2016 г. все още бележи съюза между BMW Италия и света на голфа на най-високи нива. Благодарение на сътрудничеството с представителствата на BMW, турнирът ще завърши през октомври с Националния финал след 38 етапа в най-престижните италиански голф клубове; победителите ще участват в международния финал като знаменосци на страната ни.

С над 100 000 регистрирани аматьори, BMW Golf Cup International е най-важният и известен международен турнир в света.Началото на турнира датира от 1982 г., когато BMW организира първия BMW Golf Tournament в Англия. Играчи аматьори, поканени от дилъри на BMW, взеха участие в шест регионални турнира, за да определят финалистите, събрани на известното поле Belfry край Бирмингам.

През 1992 г. BMW Invitational Tournament беше интегриран в BMW Golf Cup International, основан пет години по-рано и също проведен в Германия. Три години по-късно трофеят вече беше постигнал такава известност, че заслужаваше световен финал в Португалия.

Днес турнирът е постигнал огромна популярност, с около 15 000 голфъри само в Германия. Общо 100 000 голфъри аматьори от около 50 страни се състезават по целия свят, за да спечелят място на финала всяка година в трите категории, предвидени от регламента. Квалификационните турнири в съответните страни определят победителите във всяка категория, които ще играят финала в един от най-красивите голф клубове в света.Местоположението на международния финал се променя всяка година и вече се играе на някои от най-красивите голф игрища в света от Португалия до Тайланд, от Южна Африка до Аржентина, до Австралия. Освен това, по време на международния финал, в допълнение към индивидуалните победители, се награждават и националните отбори, като се добавят резултатите на всички играчи от всяка държава.

Дълбоката връзка, която обединява BMW Group и света на голфа

Партньорството между BMW Group и Golf е история, която започва много отдавна.

Тръпката, която играчът изпитва всеки път, когато започне състезание от началото на един, е сравнима с изживяването от шофирането на BMW. Чиста, аристократична страст, зачитаща традицията на играта и технологични изследвания, насочени към оптимизиране на спортните постижения.

BMW International Open, първият професионален турнир, организиран и спонсориран от BMW Group, датира от 1989 г.

Смятан за едно от най-важните събития от Европейската обиколка, BMW International Open се провежда от години в Айхенрид, близо до Мюнхен. С течение на времето BMW PGA Championship Europe, BMW Championship USA и Ryder Cup, за които BMW е официален доставчик на безплатни автомобили, също бяха добавени към това събитие.

В Италия BMW Group навлиза в света на голфа като партньор на Women's Italian Open и участва в BMW Golf Cup International от 1989 г. От 2011 г. BMW Italia е официален спонсор на Италианската голф федерация. Партньорство, което представлява от една страна естествената еволюция на ангажимента на италианския клон на Monaco House в света на голфа, от друга отправна точка за все по-голям ангажимент към този благороден спорт.

BMW Italia си извоюва специално място в сърцата на италианските голфъри благодарение и на поредица от интегрирани комуникационни дейности и специфични инициативи, разработени съвместно с Италианската голф федерация, а през 2012 г. BMW Group беше „титулен спонсор“на Open d'Italia, най-престижното национално състезание.

Популярна тема