BMW Серия 7: WORLD LUXURY CAR 2016 печели

Съдържание:

BMW Серия 7: WORLD LUXURY CAR 2016 печели
BMW Серия 7: WORLD LUXURY CAR 2016 печели
Anonim
bmw 7 серия g11

BMW Серия 7: Флагманът на BMW печели наградата WORLD LUXURY CAR за 2016 г. Много желана награда, която подчертава страхотните качества на BMW Серия 7

BMW Серия 7: Флагманът на BMW печели наградата WORLD LUXURY CAR за 2016 г. Много желана награда, която подчертава страхотните качества на BMW Серия 7. усъвършенстване в премиум сегмента: това е новото BMW Серия 7, който поставя нов стандарт в лекия дизайн, динамиката на шофиране, комфорта, интелигентната свързаност и интуитивната работа.

Технологията за конструиране на пилотската кабина Carbon Core използва иновативен процес, при който пластмаси, подсилени с въглеродни влакна, се комбинират с алуминий и стомана, за да намалят теглото и да увеличат устойчивостта на усукване и усукване. BMW Серия 7 е най-иновативният автомобил в своята категория с иновативни технологии като управление с жестове, безжично зареждане за смартфони и таблети и Visual Key; за първи път активният двоен бъбрек се предлага на пазара в Северна Америка, което прави възможно допълнително намаляване на потреблението.

Иън Робъртсън, член на борда на директорите, BMW AG, коментира:

„За нас е удоволствие и чест, че BMW Серия 7 беше призната за Световен автомобилен лукс на годината. От пускането му на пазара миналата есен отговорът както от медиите, така и от нашите клиенти е изключително положителен, като последните оценяват по-специално начина, по който BMW Серия 7 съчетава модерния лукс с динамиката на изключителното шофиране, с което BMW е известно.Със своите много технически иновации, включително управление с жестове и лазерни светлини, няма съмнение, че новото BMW Серия 7 е изключителен острие за марката, поставяйки нови стандарти в своя клас.“

Съдебните заседатели на World Car посочиха:

"Това е водещият модел на баварския производител на автомобили и следователно той просто носи тежестта да бъде водещата марка на марката по отношение на технология, дизайн и производителност. И новото BMW Серия 7 със сигурност е такова. Новото лице на BMW в новия познат дизайн е иновативен и класически едновременно. Той бута феноменално, но в същото време е покорен благодарение на новата гама двигатели и има динамично спортно шофиране, което конкурентите в сегмента не могат да претендират. Това се дължи на спестяването на тегло от 130 кг благодарение на новата рамка "Carbon Core".

25 нови функции, 13 от които са първи в сегмента! Вътре в кабината BMW повиши нивото на лукса, като поглези собственика не само с акцент върху комфорта, но и с много технологии и системи за забавление.Новото BMW Серия 7 предлага нови функции като люк на покрива „Sky Lounge“, пакет за околния въздух и ново управление с жестове."

Популярна тема