BMW i: стимули в ’ покупка в САЩ. Кога в Европа / Италия?

Съдържание:

BMW i: стимули в ’ покупка в САЩ. Кога в Европа / Италия?
BMW i: стимули в ’ покупка в САЩ. Кога в Европа / Италия?
Anonim
bmw и интернет на нещата

BMW i предоставя стимули за закупуване на хибриден или plug-in хибриден автомобил в Съединените щати. Кога ще се случи същото в Европа и особено в Италия?

BMW i предоставя стимули за закупуване на хибриден или plug-in хибриден автомобил в Съединените щати. Кога ще се случи същото в Европа и особено в Италия?

Ето какво се случва в „новия свят“: купувачите на plug-in хибриди и електрически автомобили се възползват от данъчен кредит от $2.500 до 7500 долара, в зависимост от размера на батерията на автомобила. В долния край на обхвата, 4 kWh батерии с автоматичен пакет ще отговарят на изискванията за данъчен кредит от $2500. Кредитът достига 7500 долара за автомобили с акумулаторна батерия от 16kWh, като Chevrolet Volt.

Кредитите бяха предоставени като част от Закона за възстановяване и реинвестиране, известен още като „Стимулиращ законопроект.“

Стимулът започва с постепенно спиране, след като производител на автомобили продаде 200 000 превозни средства, които отговарят на условията за кредит.

Най-добра цена за електроенергия

Много енергийни компании в цялата страна предлагат специални тарифи, включително тарифи за време на използване (TOU), за да намалят разходите за захранване на вашия електрически или plug-in хибриден автомобил. Намалената EV скорост може значително да намали разходите за зареждане на вашия автомобил.

Отстъпки за застраховка

Няколко големи застрахователни компании предлагат отстъпки от 5 процента или повече за собствениците на електрически и хибридни автомобили. Попитайте застрахователния агент за подробности.

Оборудване за зареждане

Някои щати предлагат на купувачите на електромобили и фирмите кредит за закупуване и поддръжка на оборудване за зареждане.

В петък, 18 декември 2015 г., президентът Обама подписа Закона за консолидирани бюджетни кредити за 2016 г. (HR 2029). Раздел Q, Законът за данъчна защита (PATH Act), който се разпростира със задна дата върху данъчния кредит за инфраструктура за зареждане на EV за 2015 г. и напредва за 2016 г. (www.afdc.energy.gov)

Кредит за инфраструктура за алтернативно гориво. Раздел 182 удължава данъчния кредит за инфраструктура за алтернативно гориво до 31 декември 2016 г. Оборудването за зареждане с гориво и свързаната електрическа инфраструктура отговарят на условията за 30 процента данъчен кредит до 30 $.000. Ретроактивност за зареждане на EV инфраструктури, пуснати в експлоатация през 2015 г. Това означава, че ако сте инсталирали колоната за зареждане през 2015 г., можете да се възползвате от този кредит за вашата инвестиция. Оборудването за зареждане на жилища може да получи данъчен кредит до $1000.

Преобразувания

Преобразуването на автомобил в хибридна кола с плъгин или на автомобил, задвижван с газ, в електрическо превозно средство, е получило данъчен кредит, равен на 10 процента от разходите за преобразуване. Но този федерален стимул приключи на 31 декември 2011 г. Отделни щати, като Колорадо и Флорида, предоставят допълнителни стимули, като отстъпки и държавни данъчни кредити.

А в Италия?

Популярна тема