BMW 335i Touring: състезателен автобус с 800 к.с

Съдържание:

BMW 335i Touring: състезателен автобус с 800 к.с
BMW 335i Touring: състезателен автобус с 800 к.с
Anonim
BMW 335i Туринг

BMW 335i Touring: 6-цилиндровият винаги е лек за всичко, особено когато е силно настроен, давайки 800 к.с. на този малък състезателен автобус

BMW 335i Touring: 6-цилиндровият винаги е лек за всичко, особено когато е силно настроен, давайки 800 к.с. на този малък състезателен автобус.

JB4 Tuning Benelux е работил върху някои от най-недооценените BMW: това BMW 335i Touring BMW E91 беше любезно доставено в тунинг магазина за цялостен ремонт. Заедно с вълнуващите визуални подобрения, това BMW 335i Touring също получи впечатляващо увеличение на мощността от стандартните 300 конски сили до колосалните 800 конски сили!

Външното тяло е обвито в матово сиво 3M фолио, което върви идеално с 20-инчовите бронзови лети джанти, произведени от ADV1. Колела. Предната част на автомобила получава 1M бодикит с огромен сплит въздух, докато сплитерът от въглеродни влакна увеличава спортния вид на автомобила. Страничните прагове от въглеродни влакна и заден дифузьор от същия материал са само част от допълненията от въглеродни влакна към автомобила.

Нова спирачна система с пребоядисани жълти спирачни апарати също беше монтирана на колата, за да помогне адекватно да спре спортното комби и неговите 800 конски сили. Двигателят, туптящото сърце на обработката, получи комплект за обработка JB4, който също увеличи въртящия момент до 1024 Nm (755 lb-ft).

Все още нямаме данни кои и колко интервенции са били необходими, за да отприщим цялата тази мощност, но виждаме един единствен турбо комплект, нова система за впръскване и със сигурност ще има система за метан и етанол, за да да могат да достигнат тази стратосферна сила.Изпускателната система е изцяло преработена и изработена от неръждаема стомана, с пневматично задвижвани байпасни клапани, управлявани чрез Bluetooth устройство, като по този начин се гарантира правилният звук за всеки повод.

Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
BMW 335i Туринг

Популярна тема