Althea BMW Racing Team: шампионатът STK1000 започва в Имола

Съдържание:

Althea BMW Racing Team: шампионатът STK1000 започва в Имола
Althea BMW Racing Team: шампионатът STK1000 започва в Имола
Anonim
Althea BMW Racing Team

Althea BMW Racing Team в сътрудничество с BMW Italia очакват първия кръг от шампионата WorldSBK и STK1000 в Имола

Althea BMW Racing Team в сътрудничество с BMW Italia очакват първия кръг от шампионата WorldSBK и STK1000 в Имола.

BMW Motorrad Italia организира вечер в BMW City Sales Outlet на Via De Amicis в Милано, където клиенти и ентусиасти можеха да се срещнат с пилотите и мениджърите на екипи на Althea BMW Racing Team.

Markus Reiterberger и Jordi Torres, знаменосци в WolrdSBK и Raffaele De Rosa, който кара BMW S 1000 RR в шампионата Superstock1000 FIM Cup, се срещнаха със своите фенове, като си взеха снимки и автографи.

Събитието беше организирано в очакване на първия италиански и пети кръг от Шампионата, който ще се проведе в Имола този уикенд.

Емилиано Малаголи не можеше да пропусне триумф на спортност и страст, който току-що направи своя дебют в TNT Cup, карайки модифицирано BMW S 1000 RR, дарено от Althea BMW Racing Team, представя 100% стойностите на страст към мотоциклетизма, воля и упоритост.

Вечерта също беше възможност да се направи равносметка на отличния старт на сезона и партньорството с Althea BMW Racing Team, за което директорът на BMW Motorrad Италия, Стефано Ронцони, изразява по този начин пълното си задоволство:

"За 2016 г. променихме нашата настройка в контекста на Световното SBK първенство. Искахме да продължим пътя си в Световния шампионат и намерихме споразумение с Althea BMW Racing Team на Genesio. Заедно с нашите немски колеги от BMW Motorrad Motorsport и BMW Германия решихме да спонсорираме Althea BMW Racing Team.Отбор във всички отношения от международен обхват, ако вземем предвид и ездачите, немски и испански в WorldSBK и италиански в STK1000, които вече ни дават значителна обратна връзка по отношение на резултатите. Очевидно вярваме в този проект и в BMW S 1000 RR. Това е изключителен мотоциклет, който след дебюта си в супер-спортния сегмент е смятан от експертите за истински еталон за производителност, за първокласно шаси, но в същото време и за неговата голяма гъвкавост във всички случаи."

Вечерта, която развълнува присъстващите фенове, завърши с предаването на тримата пилоти от отбора на три автомобила, които въплъщават всички концепции за спорт и емоция, характерни за BMW, като чисто новото M2, M4 и X6M. Автомобилите ще придружават пилотите през целия уикенд на пистата Enzo e Dino Ferrari в Имола.

Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема