RepTrack ® 50: BMW Italia на 2-ро място

Съдържание:

RepTrack ® 50: BMW Italia на 2-ро място
RepTrack ® 50: BMW Italia на 2-ро място
Anonim
RepTrack 50 BMW Италия

RepTrack ® 50: BMW Italia на 2-ро място за четвърта поредна година на подиума. На церемонията по награждаването Ferrero бе потвърдено на първо място, а Pirelli се изкачи до трето място

RepTrack ® 50: BMW Italia на 2-ро място за четвърта поредна година на подиума. Церемонията по награждаването видя потвърждаването на първото място на Ferrero и изкачването на Pirelli до трето място. Всъщност италианският клон на House of Monaco е на подиума на тази класация в продължение на четири последователни години, след като е събрал трето място, едно първо и две втори места, свидетелствайки за солидността на корпоративните ценности и тяхното възприемане в нашата страна.Резултатът е още по-значим, ако вземем предвид, че автомобилният сектор като цяло е загубил 3,6 точки в сравнение с проучването от 2015 г., преминавайки от индекс от 78 до 74,4.BMW (с 82 точки) се нарежда след Ferrero (85, 8), което потвърждава лидерството, и Pirelli (81, 5), който се изкачва до трето място.

Каза Серхио Солеро, президент и A.D. от BMW Italia:

„Това признание ни доставя особено удоволствие в един все по-конкурентен контекст, който през последните няколко месеца вижда автомобилния свят често под лупа. Искам да подчертая два аспекта. Първо, че нашите марки са силни и вкоренени в съзнанието на хората и се идентифицират с положителни и автентични ценности. Второ, че стратегията, която разработихме и консолидирахме в Италия, е правилна не само по отношение на пазарните резултати, но и по отношение на връзката с обществото. Много съм горд, че културата на корпоративната социална отговорност, благодарение на проекта SpecialMente, стана част от ДНК на компанията, нашите сътрудници и търговци.Има много примери. От ски училището за хора с увреждания в Salice d'Ulzio, до Dynamo Camp, от сътрудничеството със San Patrignano до проекта BocciaRio, разработен с FISPES, от Teatro alla Scala (на който от тази година ние сме основатели на поддържащи членове) до 100-те служители, които ще работят като доброволци в Dynamo Camp през работно време и ще бъдат платени от BMW Италия. И споменах само няколко."

Популярна тема