Поглед към Джиджи: супермоделът Джиджи Хадид и BMW M2

Съдържание:

Поглед към Джиджи: супермоделът Джиджи Хадид и BMW M2
Поглед към Джиджи: супермоделът Джиджи Хадид и BMW M2
Anonim
Поглед към Джиджи - BMW M2 Coupe F87

Eyes on Gigi е новата интерактивна кампания на BMW за новото BMW M2 Coupé

Eyes on Gigi е новата интерактивна кампания на BMW за новото BMW M2 Coupé. Преди седмица BMW пусна своята „цифрова първа“кампания за новото BMW M2 Coupe. Звездата на събитието беше супер моделът Джиджи Хадид.

Динамичното представяне и пъргавината на първото BMW M2 Coupe и чувствената красота и елегантност на Джиджи Хадид вдъхновиха известния филмов продуцент и автор на сценарии Марк Форстър, който режисира филми като „Джеймс Бонд – Quantum of Утеха”, „ Бал на чудовища” и „ Z-та световна война”, за да създадете много необичайно място.

Поглед към Джиджи

Вълнуващият филм, който първоначално ще бъде пуснат ексклузивно в YouTube и Facebook, кани зрителите да играят много различен вид "игра с три карти":

филмът започва със супермодела Джиджи Хадид, който се качва в едно от трите паркирани BMW M2 Coupe'; от този момент нататък зрителят се опитва да проследи Джиджи и неговото BMW M2 Coupe.

За кратко време още две BMW M2 Coupe участват в събитието и започва бърза хореография на превозните средства. Изчислението е практически невъзможно.

В края на филма всичките пет BMW M2 купета спират и зрителят трябва да идентифицира в коя кола седи Джиджи Хадид.

Зрелищният каскадьор с един кадър - заснемане в един кадър на необрязан мониторинг - беше заснет на летище в пустинята Мохаве в Калифорния, под ръководството на носителя на Оскар оператор Мауро Фиоре ("Аватар", " Еквалайзерът ").

Интерактивната резолюция на играта се провежда на www.EyesOnGigi.com, където зрителят може също да проследи хореографията на бързото превозно средство от 360-градусова перспектива.

"Eyes on Gigi" е кръщенето на супер модела от Лос Анджелис с автомобилна марка.

„Радваме се, че Джиджи Хадид е лице на нашата световна кампания за новото BMW M2 Coupé. Gigi и M2 са перфектната комбинация: и двете са силни личности с очарователна харизма."

Уве Дрехер, ръководител международен маркетинг и комуникации BMW, BMW i и BMW M.

Хадид веднага беше впечатлена:

”BMW е емблематична марка. Фактът, че успявам да бъда лице на тази кампания, определено е връхна точка в кариерата ми."

Образ BMW M2 Performance Edition "

Популярна тема