BMW X1 LWB: дебют на китайския пазар

Съдържание:

BMW X1 LWB: дебют на китайския пазар
BMW X1 LWB: дебют на китайския пазар
Anonim
BMW X1 LWB F48

BMW X1 LWB: вариантът с дълга база на малкия SAV на BMW официално дебютира на китайския пазар

BMW X1 LWB: вариантът с дълга база на малкия SAV на BMW официално дебютира на китайския пазар. Имайки предвид задълбочено разбиране на нуждите на потребителите в тази категория, моделът от следващо поколение зачита изискванията на потребителите и предефинира своя сегмент. В резултат на това BMW разработи специално BMW X1 LWB (Long Wheel Base) за китайския пазар.

Версията с дълго междуосие на новото BMW X1 предлага особено високо ниво на пространство в задната част, със значително по-големи размери, малкият SAV от BMW не е загубил особените динамични характеристики на модела с "къса база". Версията с дълга база на новото BMW X1 е в процес на изграждане в завода на BMW Tiexi в Shenyang Brilliance.

Новото BMW X1 LWB се лансира в Китай с двигателна гама, разделена на три предложения.

BMW X1 sDrive18Liсе задвижва от трицилиндров бензинов двигател с мощност 100 kW / 136 к.с.

BMW моделиX1 sDrive20LiиBMW X1 xDrive20Liизползват четирицилиндров бензинов двигател с мощност 141 kW / 192 к.с., с допълнителни четири -цилиндров агрегат, генериращ максимална мощност от 170 kW / 231 к.с. вBMW X1 xDrive25Li.

Всички варианти на модела предлагат комбинация от спортен дух, заедно с разход на гориво и емисии, които са забележително ниски, като се има предвид тяхното представяне.Трицилиндровият двигател под капака на новото BMW X1 sDrive18Li е съчетан с шестстепенна трансмисия Steptronic като стандарт, докато останалите модели са оборудвани с осемстепенна трансмисия Steptronic като стандарт. Моделите BMW X1 sDrive18Li и BMW X1 sDrive20Li са с предно задвижване, което е подходящо проектирано, за да осигури динамиката на шофиране, с която марката е известна. Междувременно в случая на новото BMW X1 xDrive20Li и BMW X1 xDrive25Li е проектирана интелигентна версия със задвижване на четирите колела, за да осигури максимална ефективност на сцеплението по всяко време на четирите колела.

BMW X1 LWB се предлага в нива на оборудване X-Line и Sport Line в комбинация с всички варианти на двигателя и агрегатни конфигурации.

Образ

Популярна тема