Каране на лукс в порцелан: тук е l’ почит към BMW Серия 7

Съдържание:

Каране на лукс в порцелан: тук е l’ почит към BMW Серия 7
Каране на лукс в порцелан: тук е l’ почит към BMW Серия 7
Anonim
Шофиране Луксозно

Каране на лукс в Китай: тук е почитта към BMW Серия 7 от BMW и Königliche Porzellan-Manufaktur Berlin

Каране на лукс в порцелан: това е почитта към BMW Серия 7 от BMW и Königliche Porzellan-Manufaktur Berlin. Елегантно, динамично присъствие и изключителна елегантност означават, в новото поколение на BMW Серия 7, не само неговото утвърждаване като лидер в иновациите, но също така поставя нови стандарти с уникалния си дизайнерски език. Вдъхновени от прецизните линии, хармоничните пропорции и силно успокояващия външен дизайн на новото BMW Серия 7, дизайнерският екип на BMW и Königliche Porzellan-Manufaktur Berlin (KPM Berlin) създадоха порцеланова скулптура, която пренася дизайна на Серия 7 в преден план и го издига до артистична витрина.

Тази сложна скулптура съчетава емблематичния силует на автомобила - артистично намален до основните елементи на неговия дизайн - с монолитен порцеланов пиедестал, чиято повърхностна структура напомня на модела BMW Серия 7, използван в комуникациите. Докато пиедесталът е изработен от тънка серия стъкло, колата в мащаб 1:18 е направена от непрозрачна бяла порцеланова бисквита. Намаленото отразяване на светлината и липсата на емайл придават външен вид, подобен на мрамор: ясен пример за луксозно шофиране.

Nader Faghihzadeh, екстериорен дизайнер на BMW Серия 7, коментира:

„Порцеланът е очарователен материал и името KPM Berlin означава високо качество и иновативен дизайн и въплъщава страстта към изящната ръчна изработка. Скулптурата „Шофиране на лукс в порцелан“представя през артистичен прозорец същността на много специфичния дизайн на автомобила."

И главният дизайнер на Königliche Porzellan-Manufaktur, Томас Венцел добавя:

„Нашето верую в KPM Berlin е. BMW Серия 7 е още една от онези икони, които никога не излизат от мода, защото дизайнът му е вечен. С тази скулптура ние увековечаваме елегантната динамика и луксозната естетика на новото BMW Серия 7 в произведение на изкуството. "<>

500-те части с размери 30 × 17 cm ще бъдат изцяло ръчно изработени в централата на Königliche Porzellan-Manufaktur в Берлин. Калиграфично „BMW 7 Series“украсява основата на пиедестала, който може да бъде персонализиран, ако желаете.

Популярна тема