BMW Серия 7 Individual NEXT 100 Years Edition

Съдържание:

BMW Серия 7 Individual NEXT 100 Years Edition
BMW Серия 7 Individual NEXT 100 Years Edition
Anonim
BMW Серия 7 Individual
BMW Серия 7 Individual

BMW Серия 7 Individual NEXT 100 Years Edition е един от първите празнични модели, създадени от отдела на BMW Individual, за да отдаде почит на стогодишнината на "къщата на перката"

BMW Серия 7 Individual NEXT 100 Years Edition е един от първите празнични модели, създадени от отдела на BMW Individual, за да отдаде почит на стогодишнината на "къщата на перките". Стогодишното издание на луксозния седан, проектирано от BMW Individual, е ограничено до 100 бройки и ще се предлага само в определени комбинации от задвижване и двигател; въпросните модели са:

  • BMW 740Le iPerformance
  • BMW 740Le iPerformance xDrive
  • BMW 750Li
  • BMW 750Li xDrive
  • BMW M760Li xDrive

Тези BMW Серия 7 Individual Centennial Celebration модели съчетават иновациите, ефективността и динамиката на луксозния седан с изключителни дизайнерски характеристики и оборудване, произведени от BMW Individual.

Независимо от избора на двигател, на външния вид, изживяването при шофиране и атмосферата вътре в луксозния седан се придава отличителен отличителен характер благодарение на ексклузивното използване на столетна боя, от 20-инчовите джанти BMW от лека сплав, с Тапицерия от пълнозърнеста кожа BMW Individual Merino и допълнителни интериорни детайли BMW Individual. Гамата от специфично оборудване включва също писалка с марката Montblanc, цвят и дизайн, прецизно проектирани за BMW Серия 7 Individual NEXT 100 Years Edition. Такава химикалка се произвежда в ограничени количества и се предлага изключително във връзка с моделите Centennial на BMW Серия 7. В резултат на това BMW Серия 7 Individual NEXT 100 Years Edition въплъщава както новото разбиране за лукса на върха на модела на BMW, така и гама, както и дълбоко вкоренено осъзнаване на нуждите на клиента, по отношение на вечен дизайн и ненадминато качество.

Ексклузивен цвят на екстериора, характеристики на оборудването BMW Individual

BMW Серия 7 Individual NEXT 100 Year се произвежда в завода на BMW Динголфинг в ограничено количество от 100 броя. Автомобилите се отличават с ексклузивни BMW Individual детайли, създадени чрез производствен процес, който поставя безкомпромисен нов стандарт на качество, съвест и традиционен стил, с прецизна изработка. Изтъкнатият статус на юбилейния модел се разпознава от пръв поглед по екстериорния метален цвят BMW Individual Centennial Blue и ръчно изработения печат. Цветовият вариант, наличен ексклузивно за моделите 100 centenary, е постигнат чрез особено сложен процес на боядисване, който подчертава изразителния дизайн на седана чрез изключителен блясък и ефект на интензивна дълбочина. Кованите 20-инчови алуминиеви джанти BMW Individual се произвеждат в двуцветно сребристо/ферик сиво и със смесени гуми.

BMW Серия 7 Individual
BMW Серия 7 Individual
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: