Frieze Sounds: новините на Frieze New York 2016

Съдържание:

Frieze Sounds: новините на Frieze New York 2016
Frieze Sounds: новините на Frieze New York 2016
Anonim
Frieze Sound VIP трансфер

Frieze Sounds: новостите на Frieze New York 2016 включват нова услуга VIP Shuttle, предоставена от BMW с новото BMW Серия 7

Frieze Sounds: новостите на Frieze New York 2016 включват нова услуга VIP Shuttle, предоставена от BMW с новото BMW Серия 7.

Като партньор на Frieze New York International Art Fair за пета поредна година, BMW Group има удоволствието да представи отново Frieze Sounds - програма за звукова инсталация за преживяване - във VIP услугата Shuttle с новото BMW 7 серии за тазгодишния панаир.

BMW също ще бъде домакин на две арт и дизайнерски интервенции в Soho House като част от планираните събития на панаира. Frieze New York се проведе в Randall на остров Манхатън от 5 до 8 май 2016 г.

Куриран от Сесилия Алемани, Frieze Sounds разширява артистичния обхват на панаира, като активира изживяването на посетителите чрез звук. Тази година програмата включва три аудио произведения, специално поръчани от артисти като Giorgio Andreotta Calò, в сътрудничество с MADRIEMA, GCC и Liz Magic Laser. В допълнение към слушането на звука в BMW VIP Shuttles, посетителите ще могат също така да изпитат звука в читалнята на Freize, както и в пилотската кабина на BMW Серия 7.

„Услугата BMW VIP Shuttle с водещото BMW Серия 7 ще действа като продължение на изживяването Frieze New York, като демонстрира програмата Freize Sound за гостите, пристигащи и заминаващи за шоуто.Луксозният интериор и релаксираща среда в нашата чисто нова серия 7 предлага идеалната среда за слушане на тези прекрасни звукови арт инсталации."

каза Лудвиг Уилиш, президент и главен изпълнителен директор на BMW за Северна Америка.

BMW също ще бъде домакин на две арт и дизайнерски интервенции като част от партньорството си със Soho House. На 3 май илюстраторката Никола Блехман разговаря с Роб Джампиетро, ​​креативен ръководител за Google Design NY, за графиките в дигиталната ера. На 7 май BMW проучи областта на дизайна с разговор между сър Ръсел Коутс, главен изпълнителен директор на Event Authority America's Cup, и Лауренц Шафър, президент на Designworks, за това как дизайнът влияе на производителността.

Популярна тема